Defnelimm Hanımlar tansiyon yüksekliği var kanım düşük 35 36 haftalık alınabilir bebek bu haftalarda doğum yapan varmı
Buse09 Defnelimm ben yaptım canım, 36 haftalıkken hiç bir erken doğum riskim yoktu bir anda suyum geldi 12 saat açılma bekledik açılmam olmadı bebek susuz kaldı sezeryana alındım acil ama çok şükür bebeğim iyiydi küveze alınmadı🤲
elifsgr Defnelimm bende 36 haftalıkken yaptım böbregimden dolayı ateş filan çok çıkıyordu bebeğin kalp atışları hızlanıyordu bebeğimi küveze aldılar çünkü kakasını yapmıştı solunum sıkıntısı vardı inşallah senin bebeğini küveze alma gereği duymadan sağ salim kucağına alırsın
cahillesohbetikestim Defnelimm ben 36 haftalıkken doğum yaptım canım biranda suyum geldi sancıyı ve açılmayı bekledik ama ikiside olmayınca acil sezaryene alındım çok şükür küvezde kalmadık 🥰
Zuzu04 Ablam 35+6 da kordon dolanmasından dolayı doğum yaptı kordondan dolayı oksijen sıkıntısı vardı 24 saat sonra düzeldi bebeğin gelişimiyle alakalı birazda genelde 2400 gr altındaki erken doğan bebekleri küveze alıyorlar diye biliyorum