Annekusumm Kbripk gataya randevu bulmak evet cok zor saat basi aklima geldikce grip bakiyorum oyle bile zor denk getiriyorum doktor secmiyorum o yuzden kim denk gelirse aliyorum 36.haftaua kadar boyle son ay ramdevusuz aliyo bilginiz olsun
KkubraOz mrsmerry canım ben perinatoloji de takipliyim gülenay gençosmanoğluna ☺️ Sen kaç haftalıksın peki
Yagmur61 Esenyurt doğahospital kızımı orda doğurdum inşallah ikinciyi de orda doğurmayı düşünüyorum doktorum Faruk bey
freshmama Deletedmom_15 Etlik Lokman Hekime gidiyorum ben de. Şüheda Hanım doktorum. Oldukça sorularımızı yanıtlıyor. 20+2 deyiz şu an. Doğum nasıl oluyor hastanede, doğumhane nasıl bir yer yavaş yavaş merak etmeye başlıyorum.
Bhr075 Keremim27 Tea tavadze ye gidiyorum memnunmusunuz Fatma hanımdan ? Nezaman gitceksin birdaha ben dün gittim
Keremim27 Bhr075 çok memnunum ilk gebeligimde bir kere teaya da gitmiştim yarın tekrar gidicem inşallah henüz randevu almadım sen ne zaman gidersin
Seymanurblbl Byzaa37 muayne ucretleri neler bide hangi doktordan memnunsunuz:) Bhr075 benim arkadasim cok memnun kaldi tea hanimdan :)
mrsmerry KkubraOz 20 haftalığım o doktor da çok tatlı detaylı ultrasonumuza o bakmıştı😍 siz kaç haftalıksınız
Bhr075 Keremim27 ben birdaha 2 hafta sonra gideceğim kaç ayliksiniz? Birdahaki randevunuzu beraber alalım aynı güne 😊
KkubraOz mrsmerry evett ben başından beri gülenay hocadayım 28+3 teyim doğumu da gülenay hocayla yapcaz kısmet olursa özellikle onun için gelmiştim hastaneye 5 haftalıkken 😇
mrsmerry KkubraOz çok iyi yapmışsınız 🥰Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah yavrularımızı 😍🥰