Nehir-Poyraz Elbet_Gececek ben muhtemelen o zamana ya doğum için gün almış olurum yada doğurmuş olurum 🤣
2prenses1prensannesii yerlersenietipuff nasildi peki? Ben ankarada yeniyim bilmiyorum pek burdaki doktorları
Annekusumm 2prenses1prensannesii bende 3.dogumumu gulhanede yaptim 4.ye hamileim yine orda yapcam inşallah ilk ikisini etlik zubeyde hanimda yapmistim iki hastaneyi kiyaslarsak gata daha iyi geldi bana dogumdan sonra tek kisilik odalarda kaliyosun ve refakatcinde oluyo etlik de oyle bi sansin yok odalar 5 kisilik
yerlersenietipuff 2prenses1prensannesii doktor olarak o zaman sürekli gittiğim bı doktor yoktu. Hep başka doktorlara gidiyodum o zamanlar. Genel olarak iyiydi ama hastaneden memnun kaldım
esmaozdemir76 Nehir-Poyraz bende de hipertansiyon var canım onun için gidiyorum. Şu mübarek günlerde umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi
Efnanada Kbripk 182 üzerinden almaya çalışıyorsanız zaten vermiyor ama Mhrs üzerinden alırsanız direk çıkıyor
Annekusumm Kbripk gataya randevu bulmak evet cok zor saat basi aklima geldikce grip bakiyorum oyle bile zor denk getiriyorum doktor secmiyorum o yuzden kim denk gelirse aliyorum 36.haftaua kadar boyle son ay ramdevusuz aliyo bilginiz olsun
Efnanada Yagmurrr98 Yok canım söylemiyorlar 26 . haftama kadar bi kız bir erkek dediler 3 defa özele gittim kendini göstermedi kesin kız olur dediler en son ki gittiğim doktor sağolsun erkek olacağını söyledi 30+5 olduk 🤲🏻💙
Kbripk Efnanada MHRS den baktm internet uzerinden ama bulamadım suandada jinekoloji açık sadece yine baktım gebe yok