AysegulNazli Nehir-Poyraz hayırlı olsun kuzum sağlıkla alırsın kucağına inşallah :) benim de kız bence ya bu kadar göstermediğine göre
Nehir-Poyraz Annekusumm aa artmış demekki noormal 70 renklii 100dü o zamanlar. Yine iiyi başka yerlere göre valla
nazliaras_0621 34+1 iz ilk oğlumu özel kecioren de Ahmet Şahbaz da doğurdum o doktorum su an Tandoğan da özle magnet hastanesinde … yine çok çok çok memnunuz sağlıcakla de am ettirin insallah gebwliklwrinizi kızlar banada şua edin insallah
Yagmurrr98 Nehir-Poyraz Devlet hastanesinde cinsiyeti söylemiyor mu yoksa şehir hastanesine özel bir durum mu
Nehir-Poyraz Yagmurrr98 ya söylüyolar aslında ama biraz geç söylüyorlar ben 16.haftamda öğrenmek istedim söylemediler göstermiyo diye ama erkenn öğrenenler olmuş. Benim şansıma doğulu bi kadın mı ne kızıı olcanı öğrenince şiş sokmuş orasına heem kendi oorganı hem rahmi zarar görmüş ondan ayrıntılıdan önce pek söylemek. İstemiyolar
Efnanada Yagmurrr98 Yok canım söylemiyorlar 26 . haftama kadar bi kız bir erkek dediler 3 defa özele gittim kendini göstermedi kesin kız olur dediler en son ki gittiğim doktor sağolsun erkek olacağını söyledi 30+5 olduk 🤲🏻💙
Nehir-Poyraz Yagmurrr98 evet ne manyak insanlar var. Bende ayrıntılıya kadar beklemek istemedim duru tıp merkezine gittim ordaki doktorda çok tatlı bi bayan orda öğrendim