Alkor İnstagramda 3 farklı yerde cinsiyet tahmini yaptırdım. 2si erkek 1i kız dedi. Bakalım hangi sallama tutacak. 😁 bu arada bence hepsi şarlatan ama insan merak ediyor. Var mı annelerden tahmini olan?
Alkor Ormanmeyveli çünkü canım öyle istedi. Ben inanmayarak fal da baktırıyorum mesela :) eğleniyorum:)
Alkor mminiginannesi10 yani ben inanmayıp falcıya da gidiyorum zevkine bir yerde beni tatmin ediyo o an için. Verdiğim paranın derdine düşmedim o yüzden.
Alkor Deleted4445656 bana 8+2 ultrason fotoğrafında erkek dedi ama 10.haftadan sonra boyama için yine ultrasonu gönder dedi netleşmesi için. Bakalım :) yazarım burdan bende de tutarsa 👍🏻😌
Deleted4445656 Alkor Hadi yaa kaçıncı haftadasınız peki☺️ Beni ve bi çok arkadaşımı bilmişti sizin şansınıza 🙈
Alkor Deleted4445656 ben hem 8+2de hem 10+1de ultrason fotoğrafı attım. İkisinde de ısrarla erkek dedi. Benimkini cinsiyet tahmini arzum ve cinsiyet tahmini kesin bildi. Adım adım annelik de önce erkek dedi 2.fotoğraftan sonra çıkıntı oluşmamış kız faha ağır basıyo dedi o zaman bildi. Kızımız olacak inşallah🙏🏻🙂
Alkor Deleted4445656 gen testiyle öğrendik biz ultrasonla değil o yüzden yanılma payı yok gibi bir şey. 😌
Alkor Nzfdzg37 melek ve adım adım annelşk erkek demişti ama adım adım annelik 10 haftalık ultrasonu görünce kıza döndü.