Merveyaz Meleeeda111 var diyorlar ama bilmiyorum🤷🏼♀️8 ay dediklerini yaptım kalkmadım, bacaklarımı havaya diktim olmadı. Sonra amaaan hiç bir şey yapmayacağım ve olursa olur olmazsa canımız sağolsun dediğim ay hamile kaldım,34. Haftadayım😊
Serya3 Merhaba ben tam 1 aylık evliyim her ilişkiye girdiğimizde korunmuyoruz çok bir bilgim yok hamilelik durumu nasıl olur??🙈 Her ilişkide içime boşalıyor eşim 🙈
afroditt Meleeeda111 ilk 3 ay o yöntemi denedim yumurtlama günlerimi takip ettim olmadı. Sonra akışına bıraktım hiç bekleme yapmadım direk kalktım duşta aldım özel bölgemi de yıkadım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
advice hiçbir önemi yok, ben de ilk aylar saçma sapan 15 dakika uzandım hep ama ögrendigim sey su ki; ilişkiden 1-2 dakika sonra o spermler coktan yolunu buluyomuş. bundan dolayı ilişkiden sonra sadece 3 veya 4 dakika bekledim sonra gittim tuvalete.
Haticebrck21 Meleeeda111 yarim saat kadar belinin altına yastık koyup dinlen hemen kalkma ben öyle biliyorum
_Sahra Meleeeda111 bende bunu duydum hatta ayaklarınizi havaya dikin bekleyin falan diyorlar benim hamileliğim plansız bir hamilelik hemen sonrasında hopladim zipladim sıcak suyla duş aldım özellikle hamile kalmıyim diye ama nafile olacağı varsa oluyor bence o an olan birşey o saniyelik sonrasında sen ayağa kalktın diye gittiği yerden geri gelmiyor yani 😅