Elatalay Smye57 simdi doktorumla yazistm olur diyo kanama bebek hareketlerine dikkat et dedi sende dikkat et takipte ol
betul2502 Dün çatı muayenesi yapıldı bugün nişanım geldi ara ara sancım geliyor ama takip ediyorum sıklaşınca gideceğim
Elatalay betul2502 bnde simdi konu acicsktm bnde 39+2 yim 1 bucuk saat once cati muayenesi oldm suan kanamam var
sedefyrs1101 betul2502 Benimde çatı muayenesi sonrası gecesine sancım sabahına nişanım gelmişti, 1 saat sonra doğum yaptım sancılarınız 5 dk da 1 Yada 10 dk da 1 e düşünce beklemeyin gidin eviniz yakınsa🥰 Rabbim kolay doğum nasip etsin😇
Elatalay betul2502 saol canım cati muayenesinden sonra nisan bekliuodum.ama 1 saat sonrasinda beklemiyodum ve cok rahattim doktor bile cok rahatsin cok guzel dedi artk beklicem 😊
Smye57 Elatalay geri yolladılar canım sancın sıklasınca gelmelisin dedi ki eve geldim gene nişanım geldi biraz daha ama sancıyı ve suyu beklicem evde burda okuyordum 1hafta öncesi gelen varmış 1gece öncesi gelen varmış demekki bana erken geldi doğumun ilk belirtisi dedi