Elfergvn Kızlar 19-24 haftaları arası yapılan detaylı ultrosonu nerede yaptirdiniz ? Devlet hastanesinden randevu alamiyorum
Mavisperi Elfergvn devlet hastanesinde takibiniz varsa zaten doktor size bir kağıt veriyo radyoloji bölümünü gidiyorsunuz 10 gün içinde randevu veriyo ama zaten cok kalabalık olduğu için uzun sürmüyor 3 dk sırf takibime var diye yaptırdım ertesi günü özelde radyoloji uzmanına gitmistim
Meyvem Elfergvn bizde randevu alamıyorduk kadın doğum dr u yeşil alan kaydı mi ne açtı öyle randevu alabildik 2 hafta sonrasina
Aylakrn Ben daha girmedim yakınlarımdan doğru biliyorum bizim burdaki devlet hastanesinde yapılmıyor özele yönlendiriyolar
kizannesiyimm Ankara Çukurambar’da Ali İpek var ona gittik. Mayıs gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Tek gebelik 650, ikiz gebelik 850 liraydı. Tabi fiyatlar değişmiş olabilir. Çok güzel bilgilendiriyor, bayağı beğendik eşimle. Tavsiye ederim.
Minigim38 kayseri şehir hastanesinde detaylı ultrasyon yapacak doktor yokmus bu yuzden özelde yaptirdim 22. Haftada