Reyhosunannisi Arkadaşlar 13+6 da özeldrki doktorum %70 erkek dedi bugünde devlet hastanesine gittim 15 haftalık tam belli olmuyor daha küçük sanki kıza benziyor dedi bende bu resmini ekrandan aldım sizce neye benziyor
Burcin6 Reyhosunannisi kız bence benim kızımında aynı böyle fotoğrafı var hatta çok gülmüştük 🥰 şuan 2 yaşında bana anne karnında böyle poz vermesinden belliymiş zehir gibi bi kız 😂
Reyhosunannisi Eldgrn evet çıkıntı yoktur ama özeldeki doktorumda çıkıntı vardı nasıl oluyor anlamış değilim 😂
Eldgrn Reyhosunannisi inşallah tez vakitte öğrenirsin canım valla bu merak insanı öldürür 😂😂 sağlıkla gelsinler de
Reyhosunannisi Eldgrn doktorum erkek diyince erkek değişmez dediler ismini bile belirledik şuan ter köşe olduk kız ismi arayışına girdimm ve meraktan ölüyorum 😂😂
Eldgrn Reyhosunannisi 😂😂😂😂 valla benim hazır cinsiyet belli değil ama yinede hazır ikiside zamanın var güzel bir isim bulursun bakalım bizimki ne çıkacak 😂😂 10+6 uız bizde geç döllenme 2 hafta kadar
Escbkk Reyhosunannisi evet ya gerçekten kıpır kıpır sürekli hareket halinde attırıyo kendini hep doğru bi pozu yok 🤣🤣
Reyhosunannisi Escbkk ne güzel 🤩 benim bebiş biraz tembel hareketlerini göremedik d hep yüz üstü yatıyor farklı pozisyonda göremedik bir türlü 😁
Reyhosunannisi Eldgrn ne güzel hayırlısıyla kucağınıza alın canım benim bizimde 2. Yılımızda oldu çok şükür 🙏🏻
Reyhosunannisi Burcin6 yaa ne diyim hayırlısı olsun ilk günden beri kız hissettik doktor %70 erkeğe benziyor dedi orda bir şaşkınlık yaşadık bugünde kıza benziyor diyince yine bir şok daha neler duyacağız bilmiyorum 🤩
GoktugAlp Bnm bildiğim kadarıyla kızlar daha az hareketli oluyor ama şimdiki kızlar kıpır kıpır oluyor hiç durmuyor karnımda