mor_menekse Kızlar selam 🌸bu ara bacağıma kramp giriyor gece uykudan uyandırıyor dün ve bugün arka arkaya girdi çok da acıyor . Hamilelikte oluyormuş galiba . Sizde de oldu mu. Doktora sordunuz mu ? Ben de gittiğimde soracağım
Merveyaz mor_menekse tabiki oluyor, magnezyum kullanmanızı söyler gittiğinizde. Ama önden siz muz yiyebilirsiniz ve ya maden suyu içebilirsiniz
Merve0092 mor_menekse ben sordum canım 21. Haftada magnezyum kullanmaya başladım 26. Haftamda apandist ameliyatı oldum bi iki gün yattım hep kramplarım artı doktora söylediğimde hareketsiz kaldığın için kaslarda kısalma olmuştur dedi egzersiz yap dedi onu yapmaya çalışıyorum günlük basit hareketler biraz rahatlatıyor
Aylinbzky34 mor_menekse ayy olmaz mı felç geçiriyormuş gibi oluyorum özellikle bacaklarıma oluyo ve sabah saatlerinde doktor ilaç önerdi ben kullanmak istemedim günde iki defa soda içebilirsin dedi öyle yapıyorum ve bol bol acur yiyorum onun içindede magnezyum var bilginiz olsun korkulacak hiç bişi yok hayırlı doğumlar dilerim 🙏🏻🌺
mor_menekse Merveyaz magnezyum kullanıyorum zaten 12. Haftadan beri . internetten bakmıştım magnezyum eksikliği diyor .ama kullanıyorum da anlamadım
Senazeynep34 Merveyaz her gün bir adet muz ve iki adet sade soda canım. Artık magnezyum hapı kullanıyorum. Ama sende şeker beye şu fazlalığı uoksa suda çözünen sistem daha iyi ondan verir daha rahat edersin. Birde yürüyüş ve ufak sporlari ihmal etmezsen iyi olur gibi canım
Merve0092 mor_menekse ben de muz soda düzenli içerdim magnezyum kullandığım halde her gece kramp gündüz ağrım olurdu üç gündür rahatım şükür ve çalışıyorum işe yürüyerek gelip gidiyorum buna rağmen hareketsiz kalmışsın dedi doktor anlamadım bende hep yatarak geçiren arkadaşlar Nası geçiriyor😅
mor_menekse Merve0092 bende yürüyüş yapıyorum aslında hergun olmasada ara ara 1 saatlik yürüyüşler .demek normalmiş içim rahatladı ☺️
nurcanqx mor_menekse Ah çok çekiyorum kramptan ve ağrısı da 1 hafta sürüyor ama maalesef gebelik şekeri olduğu için magnezyum kullanamıyorum çünkü şekerimi yükseltiyor neyse ki 37.haftadayım az kaldı çok şükür
berceste5155 mor_menekse imkanın varsa yürüyüş yap ve youtubedan elçin demirelin ödem videosunu izle ve uygula kramplara çok faydası oluyor
nurcanqx mor_menekse Amin canım teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
berceste5155 mor_menekse gün içerisinde fazla yürüyüp yorulmanda iyi değil ödeme ve varise sebep olabilir düzenli bir şekilde yürümen yeterli diye düşünüyorum yürüyüşten sonra muhakkak bacaklarını yüksek bir yere koyup dinlendir