Minibebe 8 haftalik hamileyim ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya birsey olsa kalbi dursa belli olur demi kanamam felan olur 2. Gebelik ama degisik sanki hicbirsey bilmiyorum
Esrauysal Minibebe bende hiç hamile gibi hissetmiyorum ya 9 hafta 5 günlüğüz bir an önce hissetmek istiyorum aklımda hep iyimi kötümü nasıl acaba bi de ilk olunca
benimmdunyamm Minibebe bu düşünceler hareketlerini hissedene kadar aklından gitmicek sürekli içini kemirecek aynı zamanlardan bende geçtim o yüzden içini ferah tutmaya çalış bence canım
Sehrbnon122 Minibebe ben 22 haftalık ikizlerime hamileyim hala hamile gibi hissetmiyorum kız ilk gebeliğim bide arada tekmelerin hissediyorum o zaman hamileyim diyorum bi kac dk da olsa bebeklerle konusunca tuhaf oluyorum 😂
Bernnnaaaa Minibebe kötü düşünmeyin ama ilk bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim herhangi bir kanama falan olmadı şok yaşamıştık. Her zaman kanama olmuyormuş. İyi düşünelim iyi olsun
Minibebe benimmdunyamm Evet Biliyorum 2.gebeligim ama ne bileyim hic öyle hissetmiyorum ya acaba tek ben mi öyleyim
Minibebe Sehrbnon122 ayy MasAllah size o zaman Valla ikiz Annesi olmak çok zor Rabbım yardımcınız olsun
Bereninannesi Daha 8 haftalık ve çok çok küçük öyle hissetmemen çok normal ben bile hamileliğimi sekiz haftalıkken öğrendim o da belirti vermedi hiçbişekilde adet olmayınca doktora görünmek istedim öyle öğrendim yoksa gram farkında değildim hamile olduğumun
durumom2022 24 haftalığım ben hiç hamile gibi hissetmedim hissetmiyorum bebiş hareketlendi de yeni yenş rahatladım arada bir hareket etmese ondan da korkuyorum sanki karnım boş oluyor bazen doğana kadar geçmeyek bu his 😊
Esrauysal Minibebe aynen ya, insallah durumları iyidir, her şey yolunda gider bi sıkıntı çıkmaz, geç hissetsekte olur
Senanur567 Minibebe bende 9+3 günlük hamileyim bende hiç hissetmiyorum kalbi dursa bunu anlamak zor benim ilkini böyle kaybettim kalbî durmuştu ben bunu 12 haftada öğrendim herkeste öyle olmaz büyük ihtimalle
Eldgrn Minibebe 10+6 yım bende öyleyim hareket bişey olmayınca varlığını biliyoruz ama işte insan hissetmeyince değilmiş gibi hissediyor
Minibebe Bereninannesi Ay ben Birazda Kendim İçin Korkuyorum Kalbi Durur Allah Korusun Bi Zarar Veriri Zehirler Kızım Var 3 yaşında