Seymaben Kizlar bebislerinizin tırnağını nasil kesiyorsunuz ben uyurken keseyim diyorum ama uyaniyo ki zaten kucuk tirnak makasini kullansmiyorum bikere fazla derin kesmistim kanamisti hep yokmu başka bi alet vs falan
Azizinannesi2 Seymaben küçük tırnak makası ile ayağıma aliyorum yavaş yavaş sallayarak kesiyorum 10 aylık olacak 2 gün sonra hala öyle kesiyorum
Seymaben benimmdunyamm bende oyle diyordum ama is basa dusunce mecbur😅esim cok gec geliyor isi nedeniyle onu beklersrm cocuk kendini parçalar tirnaklarla😅😅
cutiebun ilk çocuk 5 yaşında hala eşim keser tırnaklarını sjajsjs ikinciyi de o kesiyor ben yapmıyorum 😂
Seymaben cutiebun ay valla bikere derin kestim 2 aylikken falan csnimdan can gitti makasi elince zangir zangir titriyorum resmen😅
Zuzu04 Kaş makasıyla deneyin bende tırnak makasıyla kesemiyordum bi tanıdığımdan gördüm çok rahat oluyor uyuduğu zaman kesiyorum
Seymaben Azizinannesi2 brnimki 4 aylik daha bikere derin kestigim icin kucuk tirnak makafindan korkuyorum sma mecbur🥲
cutiebun Seymaben o yüzden eşine pasla o yapsın sjsjsj bizim eşimle çocuklar için görevlerimiz vardır mesela tırnaklarını o keser büyüğün banyosunu o yaptırır yada bakımını vs vs sjsjs küçüğün de tırnaklarını o kesiyor 😂
Azizinannesi2 Seymaben korkudan kesemiyorsun keserken bildiğim tüm süreleri oku bişey olmadan kesersin inşallah
cutiebun Eslem_1 kırktan sonra kesebilirsin canım eldiven takmak ondan gerekli zaten yüzünü filan çizmesin diye, şuan bile kesebilirsin sorun olmaz. sıcaklarda eldiven de pek gitmiyor
toffeenut Eslem_1 ben 13 günlükken kontrole götürdüğümde doktor kızdı çıkar eldivenleri diye, yüzünü çiziyor dedim kes o zaman dedi. O zamandan beri kesiyorum sürekli ve bir daha eldiven takmadım.
Eslem_1 cutiebun aslında kesip elini açıkta bırakmak istiyorum ama kesilse dâhi yine de yüzünü çizme ihtimali var dediler toffeenut neden kızdı? El kavramını mı unutuyor acaba çocuk diyeceğim ama ayakları da hep kapalı