merweeilbey1 Kızlar sadece dua istiyorum bol bol dua edin nolur plesanta previa yım bebeğim 2700 olmuş küveze girmez dedi saat 5 de amaliytım sağ sağlim hepimiz kavuşalım bebeğimize 🙏
gozgozanne merweeilbey1 kanaman mi oldu canım? Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelsin minik😍🙏🤗
Asilbeyveannesi merweeilbey1 Allah yardımcın olsun kuzum benim de plesenta previa bu ayın 25 indede benim doğumum var şuan 33+6 yiz dualarım seninle
canserko merweeilbey1 bilmiyorum neden erken. Hiçbir riskim yoktu. Kontrole gittiğimde nat sancı ve 3 santim acıklık vardı. Dogumhane dr bebek gayet saglıklı küvöze girmez demişti ancak 3-4 saat sonra nefeste hırıltı hissedildiği için küvöze girdi malesef
Tubi57 Hiç korkmayın 36 haftalıkken doğum yaptım ve suyum sızıntı şeklnde geldi doğum olcagını bile anlamadık. Bebeğinde 2.645 kg doğdu. Küceze girmedi. Ama sıkıntı etmeyin küveze alsalarda cok kalmaz inşAllah kucagınıza sağlıkla gelir.
merweeilbey1 Asilbeyveannesi ben doğum yaptım vanım 35+5 de dün yaptım çok kanamam oldu yoğun bakımdan 1 saat önce çıktım şimdi bebek de küvezde ona süt sağıp veriyorum hemşireler veriyor