ekm Slnbhs fatos özlem cok tatli bir doktor ama 1 defa gittim daha once baska ozel bir klinige gidiyordum fakat fatos hnmla devam edecegim onerebilirim👍🏾
Kadze Slnbhs şuan zeynep aksu şit ama oda bnmle aynı haftada hanile 33.haftadayım izne cıkıyor fatoş özlem yıldırıma devam edicem doktor tavaiyesi için soruyorsan fatos hnm yasemin hnm ve sevil hnmı cok övdülee
Kadze Slnbhs Batuhan2001 evet sevil hanımı kendi doktorumda önerdi baya yofun bi doktor üstelik bnmde arkdsm fatos hanımda dogm yaptı o yuzdn ona gecmeyi düşünüyorum belki de sevil e giderim bilmiyorum baya iyi yorumlae duydum Cnku:)
Slnbhs Kadze evet herkes çok güzel ilgileniyor Güler yüzlü ve tatlı dilli İnsanın psikolojisini düzeltiyor
Slnbhs anneaday Gülçin hoca da gerçekten çok tatlı bi doktor erdem hastanesinin tüm doktorları bana göre iyi hiçbir yerde kötü bir duyum almadım
ekm Kizlar ben erdeme yeni gectigimden doktoruma sormayi unutmusum,doguma kendi doktorumuz giriyor degil mi?gece bile olsa dogum?bide tam tesekkullu mu kuvez falan vardir degil mi Allah korusun ihtiyac olursa. @Slnbhs @Kadze @anneaday
Kadze ekm hastane sitesinde yenidoğan ünitesi oldgu yazıo ama hıc sormak aklıma gelmedim nöbetçi doktor girer gece olursa ama doktorunla lnsrsan ek ücretle geliyor olabilşrker bazı hastanelerde var ama direk dr la knsmak lazım her hastanr yapmıo Cnku
Slnbhs ekm yeni doğan ünitesi çok iyi diye duydum ben ben de ikiz gebelik olduğu için açıkcası ona daha çok önem verdim
anneaday ekm ek ucret karsiligi sanirim gece geliyorlar gecen sene arkadasim dogurmustu 600tl gibi bir farkti sanirim. Ben sezeryan olacagim icin planli olacak gunduz
ekm Kadze çok tesekkurler, bi sonraki gittigimde bende konusurum doktorumla bakalim gece olmasi durumunda nasil oluyormus ama muhtemelen dediginiz gibidir 👍🏾😊