Cennet-Kokulum Kızlar çok şükür cinsiyetini öğrendim. 26+3 günlük anca öğrenebildik.Kendini saklıyordu minnoş💕 Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu 🥰😍❤️😘🤲🏻😇
muallimehanimmom5 Cennet-Kokulum hayırlı doğumlarınız olsun detaylı ultrason yaptırmamışmıydınız genelde onda söylemeleri lazım
hulyaca Cennet-Kokulum ooo baya geç göstermiş hanfendi kendini 🥰🥰 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️🤲🏻🌺
Cennet-Kokulum muallimehanimmom5 Amin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️ Evet yaptırdım ama bacakları kapalıydı öğrenememiştim. En son çare özele gittim öyle öğrendim.
muallimehanimmom5 Cennet-Kokulum ilk gebeliğimde ya detaylı ultrasonda 45 dk baktı bizim doktorumuz bak annesi şurası yumurtalıkları şurası su felan dediği için kafasındaki damarlara kadar söylemişti görünüyor sanıyordum demekki öğrenilmeyince öğrenilmiyor 😌 sağlıklı gelsin bebişlerimiz inşallah
Cennet-Kokulum muallimehanimmom5 Benim gittiğim hastanede fazla bakmadılar maalesef o yüzden öğrenemedim belki de
Cennet-Kokulum hulyaca Hiç sorma teyzesi çok uğraştırdı bizi 😂😂 Amin hepimize inşallah canım benim 🤲🏻🤲🏻❤️❤️