Haticeey mavisinprensesi20 Eşim 9 da geliyor birazdan etli biber dolması yapacağım mercimek çorbam var salata yaparım olur biter kızımada yer bizimle 😁
Haticebrck21 Hanife47 ayy o kokuyu okurken duydum sanki bu sıcakta hic çekilmez Allah kolaylık versin
Hanife47 Haticebrck21 temizlenmiş ti kiz valla pişirdim bide yanına sarmısaklı sirkeli limonlu çok şahane bı sos yaptık afiyetle yedik herifin ağzının tadını biliyormuş 😁😁
strawbery mavisinprensesi20 misafir gelince birtek menuler zengin misafir yokken makarna patates 😂 osmanli serbeti yanlis yazmisim hibiskus ile yapilan bi serber canim
Annesininportakali53 mavisinprensesi20 eşim 4-12 calisiyor işten gece geliyor o yüzden rahatım bende zaten dakika başı acıkıyorum Allah ne verdiyse canım ne isterse yapıp yiyorum merhaba yüzden bir menim yok demin nohut yemeği yedim şimdi yoğurtlu makarna yiyorum 😆
Haticebrck21 Hanife47 normalde bende çok severim paça yı ama hamilelik iste herşeyden tiksindim benim tam mide bulantısı başladığı dönem bayrama geldi o yüzden tiksindim hic bi şey yiyemiyorum