Minikannesi00 Anti cmv ıgg ve anti rubella ıgg pozitif çıkmış. Lütfen bilen biri yazabilir mi gebelikte zararı var mı?internetten baktım karışık anlatmışlar.
Tugcenluuu Minikannesi00 merhaba sizin sonuçlarınız ne çıkmıştı benimde şu an rubella ıgm ve ıgg pozitif
Minikannesi00 Tugcenluuu doktor sıkıntı yok dedi canım.önceden geçirdiğimi gösteriyormuş. Ama senin ıgm de pozitifse şuan hastalığı aktif geçiriyorsun demek . Doktor kontrolünüz ne zaman bence doktorunu bilgilendirmelisin
Tugcenluuu Minikannesi00 evet şu an gösterdim tekrar test verdim hatta ama bana değerlerinizi yazabilir misin canım 😓
Minikannesi00 Tugcenluuu canım ben aktif geçirmiyormuşum ama ,önceden geçirmişim değerim 200 lerde falandı . Çok geçmiş olsun umarım sorun çıkmaz ,doktor başka birşey demedi mi
Tugcenluuu Minikannesi00 detaylı ultrason da geride kaldığını söyledi teste de bakınca başka bi hastaneye yönlendirdi bilirsiniz belki çapaya. Tekrar test istediler. Ama testlerde aklımı karıştıran bi şey var. Hangi testiniz 200 çıktı ıgm ve ıgg ye baktılar mı bir de ıgg avidite
Minikannesi00 Tugcenluuu önemli olanda ıgm canım, inşallah testin yanlıştır 2. Yapılan testte sorun çıkmaz ,senin için dua edeceğim
Eparlak Ozg-1 bende sonuç bekliyorum dün test verdim netten bakınca hiç güzel şeyler yazmıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Ozg-1 Eparlak ben şimdi güvendiğim bir kadın doğumcu aradım ıgg değerleri pozitif igm negatif olmalıymş benimki de o şekilde sorun yok normal ddi. Eğer hem ıgg hem ıgm pozitif se sorun olabilirmiş
Eparlak Ozg-1 bende sadece ıgg istediler ıgm ayrı mı yapılıyor yoksa ikisinden bakabiliyorlar mı tek testte
Ozg-1 Eparlak tek seferde bakılıyor. Ben dün verdim 3 4 tüp kan. Diğer gebeliğimde böle bi teste bakılmamştı. İlk kez karşılaşınca korktum. Ama sorun yaratmıyormuş