[silindi] 35 haftada 1 cm açıklık rahim ağzında yumuşama vardı 37 haftalık hala 1 cm açıklık var ama sancılarım da var nts de çıkıyor üstelik ilişki hurma squat plates topu hareket ada çayı kullanıyorum yani bunlara rağmen hiç mi ilerlemez bazıları bı anda açılır diyorlar öyle mi gercekten bı anda açıklık olur mu başka napayım daha ben 😏
tazebiranne_hg04 [silindi] Canım bazen napsan da açıklık olmuyor kimisinin birden açılmaları artıyor sen yapılması gerekenleri yapıyorsun zaten dahası yok 😁 Artık nasıl gelmek istediğine bebişin karar verecek birazcık daha sabır ☺️
girl_boy_annesi [silindi] benim 10 saat suni sancı ile 1 cm anca açılma olmuştu sonra birden açılma oldu doğumhaneye zor yetiştirdiler
Kahvesever [silindi] Bence açılmayı arttıran en önemli şey sancı. Bayadır okuyorum, pilates, squat , hurma vs bunlar açmaz belki ama doğumunda bacaklarının esnek olmasına yarayabilir. Oysa açılma denen şeyi bence sancı yapıyor. Yani tahminim o yönde.
[silindi] tazebiranne_hg04 inşallah birden olur ebe çatımın güzel oldugunu çok güzel doğum yapabileceğimi söyledi istiyorum açılsın ama yok tek umudum bı anda açılır diye 😏🤲😂
[silindi] tazebiranne_hg04 pazar günü sancım vardı doktorum hastaneye çağırdı o zmaan bakmışlardi 35 haftalikta aynı olmuştu şimdi 37 yine aynı yani 1 cm ile duruyoruz 🥰 perşembe gidicem tekrar
[silindi] tazebiranne_hg04 bizim kaç haftada yapıyor sormadım 37 genelde diyorlar ama ben hem düşük tehlikem hem erken doğum riskim vardi yerinde durmadım hamilelik boyunca sürekli sancılarım olduğu için git gel yaptım 35 de ve 37de baktılar o yüzden mecburi 🥰 39 geç ama ya herkes 37de yaptırmış neredeyse
[silindi] girl_boy_annesi inşallah ona gerek kalmaz ya 10 saat 15 saat çeken varmış dayanılır mi ona bilmiyorum
tazebiranne_hg04 [silindi] bilmiyorum bende o yüzden şaşırdım 37-38 de yapılıyor genellikle ama bakalım artık inşallah sağlıklıca evladınızı kucağınıza alırsınız ☺️
girl_boy_annesi [silindi] 18 saat çektim dayanılıyor ya ben Doğum haneden çıktığım da isatanbulu fethetmişim de öyle bir hava ile çıktım sonrası çok güzel bir his 😂
[silindi] girl_boy_annesi valla çok iyi 😂 o kadar şeyden sonra hakkın tabi 😂 inşallah bizde tez zamanda kurtaririz 😂
[silindi] Kahvesever sancı çekiyorum ama kaç haftadır esnektirde vücudum bilmiyorum ya umarım bı anda açılır da suni felan gerek kalmaz