Pelinakcn Esoli bence alakası yok ablamın 2 oğlu var ikisinde de aşırı kustu, şimdi benim oğlum olacak ben hiç kusmadım 🤷🏻♀️
Sahranr Esoli bende öyle duydum çok rahatsız ediyorsa miğde bulantısı falan oluyorsa kız diyorlar oğlanda baya rahat geciriyormus anne ben miğde bulantısı cekiyorum kızım olcak
muallimehanimmom5 Esoli ilk gebeliğimde ilk 3 ay serumlar ilaçlar mahvoldum sonrası doğuma gidene kadar bulantılarım kusma olmasada devam etti sonuç oğlum oldu kesinlikle cinsiyetle alakası yok
ecoy34 Ben birinci kızımda 9 ay boyunca kustum ve her seyden tiksiniyodum ikincisinde cok rahattim oda kız suan hamileyim bir bucuk ay falan tiksinmem ve kusmam oldu smdi ara ara oluyor doktorda buna erkek dedi farklilik gösteriyor
Melisahinn Esoli benimde erkek bir kez bulantı yaşamadım çok şükür 34 haftalık olduk canım ama benle aunı bir arkadaşımında erkek hastanelik oldu su içse kusuyor kişiden kişiye değişiyor bu cinsiyetle alakası yok
Anne1010 36 haftalık doğum yaptım doğuma kadar bir fiil kustum. Ve oğlum oldu. İnanmayın öyle şeylere. Belki senin de miden çok bulanacak ama oğlun olacak bünye meselesi bu.
Feridece28 Esoli 8 aydır kusuyorum oğlum olacak, bence tamamen bünye meselesi bazıları da erkek bebekte hiç zorlanıyor bazıları kız bebekte 🥰