Meresss Bulantım azaldığından beri canım sürekli paketli gıdalardan istiyor abartmamak şartıyla tadlarına bakıyorum ama genede abartıyomuyum hiç mi yememem lazım bilmiyorum yiyen varmı
Nazendehanim Meresss ben hiç yemiyorum paketli gıda yani hamilelik öncesinde de yemiyordum zaten hamilelikte de canım istemiyor , ama hamilelikte bu kadar dikkat edip emzirme döneminde salacaksaniz bence yiyin 😅
Meresss Benimennembirmelek off çok kötü ya yemezsen rahat etmiyosun tedikten sonrada bi vicdan çekiyorum 😤🫣🤭
Meresss Minigim38 offf bendeee yedikten sonra bida yemicem deyip erteai gün bida yerken buluyorum kendimi🥹🫣
kizannesiyimm Benim de kan değerlerim düşük o yüzden doktor yasakladı komple paketli gıdaları. Bazen canım çok çekiyor ve kaşınıyorum artık. O zaman da az olmak şartı ile yiyorum. Eğer yemezsem o sinir stres daha çok zarar verir bebeğime diye az da olsa yiyorum.
kizannesiyimm Meresss vitamin takviyesi aldığım halde düşük değerlerim. Vücudun emilim yapmıyor olabilir dedi doktor o yüzden yasakladı