Aysnr77 Haftadayız makat pozisyonununda dönmedi daha ve sürekli aşağıyı tekmeliyor çok kötüyüm. Idararımda enfeksiyon çıkmıştı geçen hafta kanlı idrar yapıyordum. Zaten ağrım çok bir de bebeğin tekmeleri mahvoldum. Aynı durumu yaşayan var mı?😬😬😪😪😪😪
tatliiannnee Aysnr77 idrarda enfeksiyonum yok ama benım bebegım de 34 haftalık makat gelıs bende tekmeleri asagida hıssedıorum ve bası yukarıda belli yanı
mutlu-annee34 Aysnr77 33+2 den bildiriyorum çok bunaldım artık Rabbim affetsin ama hiç geçmiyor sürekli temizlik yapıyorum boş durmuyorum ama bir günüm sanki 2-3 gün gibi ağır çekimde geçiyor
Aysnr77 tatliiannnee tatliiannnee benim 2. Hamileliğim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak 38+4 gibi alırım dedi
Aysnr77 mutlu-annee34 evet bende aynıyım asla geçmiyor be gün ne gece. zaten sıcak bu tekmeler de mahvetti beni. Hemen doğum zamanı gelsin istiyorum
Aysnr77 sekin99900 evet kullandım ismini hatırlamıyorum ama tek seferlik bi antibiyotik yazdı suya karıştırıp içip uyudum geçti ama bugün tekrar başladı yanma niye böyle oluyor bilmiyorum
Aysnr77 sekin99900 bir de bitkisel bi ilac verdi 7 tane toz var suya karışıp içiyorum ama çok fayda etmiyor gibi
Aysnr77 sekin99900 2 hafta sonra nst başlıyor o zmana kadar geçmezse bi daha söylerim. İnşallah geçer