Ataaysun Ezgi_hsyn bnde bilmiyroum valla hiç atmadım 😃 yani arka taraftnmi çekmişti doktor testisleride gormusmuydiniz 😳 ay bir umut ya insallaj kızım olur ya😊🙏
La_Liberte Ezgi_hsyn anasayfa sa sol üst köşede alt alta üç çizgiye tıklayıp resim yükleyi seçin. Ordan linki kopyalayıp buraya yapıştırın ☺️
Ataaysun Ezgi_hsyn aaaa yok artık bumu kız gerçekten kız mı yanlışlik olmasın 😳😳😳😳😳😳 aynı bnm kine benziyo
La_Liberte Ezgi_hsyn evet görünüyor 😊 ama çok farklı bir çıkıntı. Popodan çekilmiş sanırım. Kordona da benzemiyor 🤷🏼♀️ Benim oğlumun 14+2’de aşağıdaki gibiydi.
Ezgi_hsyn La_Liberte bacak arası dedi net foto diye ekran almıştı canım saglıkla gelsinler inşallah rabbim dileyen isteyen en yakın en uzak dostuma düşmanıma dahi nasip eyle Amin. 🥰
La_Liberte Ezgi_hsyn amin amin inşallah 🙏🏻 Sağlıklı olsunlar önemli olan o🥰 sizde kız diyen yanılmış olabilir mi acaba 🙈
Ataaysun Ezgi_hsyn aaaaaa ya ben şuan varya çok umutlandim tabikide asla üzülmem erkekse ama insan kızımda olsun istyo zaten kimseye söylemedim ve hiç erkek ismi gelmiyo aklıma 🙏ay ya
Ezgi_hsyn La_Liberte detaylı ultrason girdik ve en başarılı doktor ayrı klinik gbı bir yere gittik ve değişmez dedi
Ezgi_hsyn La_Liberte kaç kere baktı biz sasirinca bacak arasına ve zaten 45 dk kaldık detaylıda tek tek gösterip anlıyor renkli ya bide zaten net görüyorsun
La_Liberte Ezgi_hsyn ben de detaylı ultrasona girdim ama renkli olarak sadece yüzüne baktı. Cinsiyeti için de ayağı orda göremiyorum dedi 😊 biz zaten daha önce bildiğimiz için üstelemedik 🙂 hayırlısı olsun inşallah ♥️
Ezgi_hsyn Ataaysun rabbimin mucizesi valla güzel karmaşık duygular 🥰🥰🥰bakalım 10 güne belli olur kontrol de kesin yine kiz mi erkek mi
DenizinAnnesiiiii Burcu7260 bana 13+5te kız demişlerdi 23 olduk hala kız diyor 😀 bacak arasını net gördüyseniz değişmez bizimki netti
Ezgi_hsyn Ataaysun bende alıştım oğlum olacağına olsa da olmasada bir gün nasip ederse rabbim ALPARSLAN olcak 🦁🥰 hiç kalbime koymadım hayırlısını dua ettm 5 yılın mucizesi beni. İçin 🥰
Ataaysun Ezgi_hsyn yanlışlık olabilir mi sizce erkek midir peki kız kesin demediler mi ya o kadar zaman da erkek diyip ayrıntıda kız.cikmasi çok değişik bana 2 defa erkek dedi 12 15 haftalarda yarın ne diyecek bakalım