Burcu7260 Kızlar 13+6 haftalıkken gitmiştim doktor cinsiyetin kız olduğunu ve bacak arasını gösterdi bende kesin demi dedim evet dedi ama acelesi vardı ameliyata gidecekti başka soru soramadım Burda bazı arkadaşlar detaylıyı bekleyin değişebilir diyor ben cinsiyet partisi de yaptım 🫣🫣 suan 15+4 haftalık olduk içim içimi yiyor 😂. Sizde böyle birşey oldu mu. https://resimyukle.io/r/wssHqhKo0O
gulsah_12 Burcu7260 12+1 de özelde kız dediler bende kendı aramızda yaptım olursada süpriz olur dedım ama değişmedi 36 haftalığız hep kız dedıler 😊
Merel Keske bekleseydiniz benim kiz kardesime Turkiye de 14 haftalikken kiz dediler simdi ise erkek diyorlar.
hemsiree Burcu7260 ben 15. haftada öğrendim değişmedi siz erken öğrenmişsiniz ama erkeği erken anlıyorlar kız dediyse kızdır heralde 😄
Hilal69 Burcu7260 bekleseydiniz keşke bana da 12. Haftamda %90 kız dendi 16.haftada erkek olduğu kesinleşti 😄
Hilal69 Burcu7260 rutin kontrollerde de belli olur detaylı ta 20.haftalarda yapılıyor o zamanı beklemeyin 😄
silahatun benim yavruma kız dediler, 21.haftada değişti erkek oldı6, bacak boyu uzunmuş gizlemiş… aman anı olur sizin için bir şey olmaZ eğlendiğiniz yanınıza kar😂😂
silahatun Burcu7260 kızıma isim bile düşünmüştüm jsjsksksks erkek olunca neyse ya hallolur dedim geçtim smslsls