-MinikveAnnesi- banyoyu tuvaleti domestosla yıkarım hep ama derz araları sararıyor siz nasıl beyaz kalmasını sağlıyorsunuz
galaksidenbihaber -MinikveAnnesi- biraz risklide olsa “kokusundan dolayı” ben derz aralarını kireç çözücüyle(porçöz) ile fırçalayıp beyazlatıyorum. Ama kesinlikle porçöz ve çamaşır suyu aynı anda kullanılıp etkileşime girmemeli. Zehirlenebilirsiniz aman dikkat edin kızlar
Cerennh -MinikveAnnesi- mavi su var markası bilem üzerinde sihirli şu yazıyor kesinlikle denemelisin hemde 12 tl mi ne ucuz ama porçöz zamanla arasını açıyor
-MinikveAnnesi- galaksidenbihaber zaten ilk evlendigim sıra zehirledim kendimi 🤦♀️😂 direk mi döküyorsun bekletiyor musun derzi kaldırmıyor mu porçöz
galaksidenbihaber -MinikveAnnesi- döküp fırçalayıp duruluyorum. Şuana kadar birşey olmadı ama tabiki aşındırmayacağının bir garantisi yok🤗
Sahranr -MinikveAnnesi- porcoz deneme ben yaptım derzi kaldırdı ben boyacidan küçük akrilik beyaz boya aldım düz bı fırçayla derslerin arasını geçtim hem sarartmiyor derzmatiklerden daha uzun süreli kalıyor sararmasida çok geç oluyor
Cerennh -MinikveAnnesi- A101 de vardı sanırım .migros bizim toptan mağazaları nilem sihirli su en kötü internetten alırısnız