Nus_12 Kahvaltımı yapıyorum sanki hiç uyumamış gibi uykum geliyor uykum da yok aslında halsizlik alıyor normalmi
Esrakky Nus_12 Ben 🙋🏻♀️ Butun kemiklerım kırılmış gibi bazen oyle hissediyorum artık ayaklarımın agrısından duramıyorum .
eyuphaneylul1422 Nus_12 aynı durumdayım cnm 34 e girdik bu hafta ama halsızlık tavan yani yemek yiyince agırlık cokuyor bır yandanda temızlık yapmak istiyorum dogum yaklastı bılmıyorum boyle nolcak 🤷♀️
Asilbaby Ya aynı gün içinde anım anımı tutmuyor bi diyorumm oo bomba gibiyim bi bakıyorum mayışmış kalmışım. Çok enerjik olmak istiyorum kafamdaki bütün işleri halletmek istiyorum ama mümkün değil. Bir de bu haftalarda halsizlik gelir diyorlar zaten
Usnac1995 Nerdeyse 32 olcam masa başı işim. Klavyede yazı yazarken uyduğumu hissettim bir kaç kere ama elim hala yazıyor 😂 normalde uykuya düşkün değilimdir. Ama çok şükür işlerimi de hallediyorum iyi kötü çalışıyorum da bakalıö sonuna kadar gidecek mi böylr
Nus_12 eyuphaneylul1422 aynen yemek yedikten sonra oluyorum bende soğuk biseyler ariyorumkj kendime gelirim belki diye