Hamile_anne27 Elif02 Medine konca var çok çok iyi bir doktor muayene ücreti biraz fazla oldu diye gidemedim kendi kliniği var. Şu an Kemal bayındır selda bahçe ye gidiyorum ondan da memnunum. İyi bir doktor
gul00 Kubradoguhan gonca hanım ve eda hanım arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum. Gonca hanımla süreciniz nasıl gidiyor? En öenmlisi telefonla istediğiniz zaman ulaşabiliyor msunuz?
Kubradoguhan gul00 her daim ulaşabiliyorum çok tatlı bir bayan bende çok araştırdım ve gonca hanımı tercih ettim
Berattahaannesi Kuzum ben yaşam hastanesin de Mustafa Ramiz dursun bey var ona gidiyorum çok memnunum eğer düşünmek istersen
Hamile_anne27 Berattahaannesi yaşam hastanesinin muayene ücreti ve doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı
Mira4627 Berattahaannesi daha önce devlet hastanesindeydi Ramiz bey.ilk gebeligimin takiplisi oydu o kadar iyi bir doktor ki çok güzel bir seçim yapmışsınız.Ben şuan yaşam hastanesi konum olarak bize çok ters düştüğü için anka da Ali riza demir e gidiyorum ondan da çok memnunum 👍😚
Berattahaannesi Hamile_anne27 kuzum ben en son muayene ücreti 250 tl verdim normal doğum eltim orada doğum yaptı 3500 vermişlerdi sezaryen 6000 diye söylüyorlar
Kubradoguhan Birmeleginannesi32 defalife doktorları devlet hastenesindeki doktorlar gibi hiç memnun kalmadım
Birmeleginannesi32 Kubradoguhan ben Şeyma hanıma gidiyorum şu an iyi ilgileniyor gibi ama doğumda nasıl acaba ebeler falan nasıllar
Kubradoguhan Birmeleginannesi32 bende şeyma hanıma gittim 2 ay fakat hiç ilgilenmedi acil bi durum oldu ulaşamadım bile o yüzden bıraktım onu
Birmeleginannesi32 Kubradoguhan bana da iki ay öyleydi sonra son bi kez daha gideyim dedim ondan sonra çok güzel ilgilendi Bende anlamadım yine de çok güvenemiyorum ona