Lavanta27 Krnn1 aynı bne .🤦🏻♀️ Bir kalkıyorum belim ağrlyor.Birgün yataktan kalkamıyorum bacaklarım ağrıyor penguen gibi yürüyorum bazen .Çok ağırlaştım 50 kilo ile hamile kaldım minyon zayıf birisimiyim diye böyle oldum anlamadım🤷🏻♀️☺
Krnn1 Lavanta27 şuan kaç kilosunuz. Ben hala hamile kaldığım kilodayım artık artılar bu haftadan sonra gelir
Lavanta27 Krnn1 en son 56 kiloyrum bence biraz daha aldım 1 hafta önce ölçüldüm dokotorda.İlk 3 ay 47 48 lere düştüm kusmalar yüzünden 4 .aydan kilo almaya başladım
Aminenin_annesi Krnn1 şikayetler illaki olucak ama bunları senin gibi her hamile yaşıyor bunun bilincinde olunca insana bir süre sonra normal geliyor yine buna şükür diyosun😃
Aysekalkan Krnn1 bizim merkezî sistem şimdiden düşünüyorum nasipse Eylül sonu ama biz Ağustos sonu bulursak ne mutlu bize
Gezgin4592 Krnn1 benim de Eylül başı Allah kısmet ederse 😇 benimkide güzel ama şu ayda çok Zorluk çekiyorum 🤷
Krnn1 Gezgin4592 sizin daha zor tam son ay denk gelmiş. Bu hafta geçse aslında sanki hava biraz düzelicek gibi
Gezgin4592 Krnn1 ay hadi İnşallah ya Osmaniye de oturuyorum urdan gelin geldim buranın havası Urfa’ya göre nemli ve boğucu çok zor geçiyor bu son ay havadan dolayı Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲😇