Senakutlam Kızlar 31+2 günlük bir gebelik içindeyim bebegim 43 cm 2.150 gram nst baglandım sancım çıktı . Şuanlık durduk siz bebeklerinizin gelişmesi için birsey kulandınız mı
Aysezehra Senakutlam nst doktor mu bağldi yoksa siz ağrım vs var diye mi baglattnz da sancı olduğu anlaşıldı
gulin-35 Senakutlam kılosu ıyıymıs masallh cıger gelıstırıcı ıgne yaparlar eger dogum olcagını anlarlarsa bu kıloyla kuvoze bıle gırmeyebılır korkma
maydaymaydaymayday Senakutlam nidicard die bi ilaç verdi bana. O baya iyi geldi. Haftaya doğurcam inş.
Aysezehra Senakutlam bnmde ağrım var karnım toplaniyor nst bağlandım smdi acilde ama sancı çıkmadı. Bu ağrı neyun nesi ise
Senakutlam Aysezehra agrılarımı anlattım direk kendisi bağladı altan bile muaneye bile aldı ulturosandan baktı önce
Senakutlam maydaymaydaymayday bebeklerin kaç kilo peki senin bide benimde seninle aynı ilacı vermiş şimdi baktım bide ciger geliştirici vurdu
maydaymaydaymayday Senakutlam ciğer geliştirici vurulmadı. Bebeklerin 2500 2600 . Gramaj gazlalıkları varda düz hesap yazıym dedim
Senazeynep34 Senakutlam Anladım canım, teşekkür ederim. Bidaha ki kontrolde soylicem bu belirtileri bakalım