2prensesannesiiii AsyA_34 çıkmaz canım varsa da erken döllenme varsa çıkarda riske atma 2 3 gün daha bekle 🥰🙏🏻 Erkenci test yap ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 6 gün kala silik çizgi çıktı sadece ben görebiliyordum 5 gün kala test yaptım 10.4 çıktı 2 katı şeklinde yükseldi
bsnrd AsyA_34 daha çok erken varsa da çıkmaz üzülürsünüz.ben yumurtlamanın 13.gunu test yaptım çok silik çizgi çıktı ve değer 31di.adete de üç gün falan vardı 🙂hayrlisi olsun🙂
Mehtapkz bsnrd saflikla kavusn canm suan kac ayliksin acaba birde ikinci beta kac cikti bebmkide degerler olede sormk istedm sakncasi yoksa
Bebikkcik Benim de adetime 3 4 gün vardı dayanamadım yaptım silik cigi çıktı akşam tekrar yaptım ve 2 çizgi vardı şuan 31 haftalığız ❤️
Ebrbre Ben tam adete 8 gün kala yapmıştım ve çıkmıştı normal test ile herkeste tabiki aynı olmayabilirde 😄
leilla5 Ben adete 7 gün kala yaptım. Silik çikdi. Adete 2 gün kala yapdığımda kıpkırmızı çikmişdi. Karnımda garip bi ağrı olduğu için o kadar erken yapdım çikdi.
ggamze_akdemir44 AsyA_34 biraz erken gibi belki çıkmayabilir adet günü ya da adetin üstünden iki üç gün geçince yapın. Ama ille de yapacağım diyorsanız bi deneyin bize de haber verin 😇
Srfgkhn Erken gebelik testi ilişkiden 10 gün sonrayı net gösteriyor . Eğer silik çıkarsa kan verip hcg ile herseyi söylüyorlar . Bende aynı durumu yaşadım
bsnrd Mehtapkz merhaba kızım kucagmda şükür 6 aylk olduk bile 🙂tesekkr edrm ins sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙂yanlış hatırlamıyorsam 80 ckmsti benm.szn kaç gün var adetinize. Eltim de 19ile öğrenmişti gebeliğini.stres yapmayın 🙂
Mehtapkz bsnrd canim benm bat yarin pazartesi tedt vermistim 67 cikti carsambada vericem insallh saglikla ilerler cnm kaset test yapmaya devm ediorm koyulasior ama nasip iste
Serapppp61 Ben adetten 6 gün önce yaptım çıkmıştı. Hatta çıkmaz diyerek dayanamayıp yapmıştım. Doktora sorduğumda ise adetten hemen sonra direk döllenme gerçekleşince teste çıkabilme ihtimali düşük olsada çıkabiliyormuş.
elifuslu1002 AsyA_34 ben 1 gün önce yaptım çıkmadı ertesi gün sabah çıktı bence bekle son güne kadar o heyecanla 2 hafta önceden yapmaya başladım testi ama bir sürü test boşa gitti valla
Bfduam elifuslu1002 al bendende o kadar, 7 gün kala başladım bugün 3 günüm kaldı, hala negatif, insan bolca negatifi görünce daha pozitife dönmez sanıyor di mi? Adete yakın belirti de başladı kasık rahimde kasılmalar, sende de böyle miydi?
potansiyelinstamom 7 gun kala 6 gun kala 4 gun kala %99 denilen testlerde negatif sonuç gördüm. 8+5teyiz. Yapıp moral bozmak da sıkıntı o kadar erken öğrenip takiple ve stresle gececek gunler de sıkıntı. Şu an yatıp regl gectikten 1 hafta sonra uyansaniz süper olur tabi😀 ama su an kim ne derse desin asla yapmicam deseniz bile gunun herhangi bir saatinde testin başında ben buraya nasil geldim ya derken bulcaksiniz kendinizi nasilsa😀
Mehtapkz potansiyelinstamom ne guzel yazmissin cnm ya inanki ben oleyim adettn once ogrendim pazartesi kan verdim 67 cikti bida carsamba vericem batta carsamba zaten ama hergunde kaset test yapmaya devm ediorm koyulasiormu die koyulasmada var ama bi kendime durr diyemiorum beklemek zor vallhi insallh saglikla ilerler insallh sizde saglikla kucaginiza alirsiniz
Bfduam potansiyelinstamom içimi mi okudum:) 7 de başladım her gün devam ediyorum, 6,5,4,3 batak gibi:) hala negatif. Sen ne zaman görmüştün pozitifi ve belirtin var mıydı adet olacak gibi eahmde kasıkta kasılma dökülme hissi gibi?
Bfduam Mehtapkz ya senide heyecan ve dua ile bekliyorum yarın kan vermeni🤲 Bugünkü testini atsana koyulaşmış inş🤲