_ozlmm Kızlar 29 haftalığım uyandığımdan beri midem ağrıyor ara ara ama sanki biri mideme oturuyor gibi baskı oluşuyor gibi kısa sürüyor geçiyor yarım saat sonra falan yine oluyor neden oluyor acaba yediklerim ile alakalı falan mı
Nskyhn _ozlmm bebek baskı yapıyor 🤦🏻♀️ mide yanmasi başlar yakında yani benimki öyle yapıyor. Midem yaniyor eksiyor
MinnieMouse _ozlmm seni korkutmak istemem ama midene biri vuruyor şu an 🤣 pozisyonuna göre zaman zaman böyle sıkıntılar olur canım. Benim kızım da kaburgama dirsegini mi dizini mi neresini koyduysa tam 2 ay onun ağrısıyla yaşadım. Zordu ama acısı kalmıyor insanın aklında 🥰 o günleri bile özlüyor insan.
_ozlmm Nskyhn ay o hiç aklıma gelmedi biliyor musunuz 🙊 Yediklerim aklıma geldi acaba yoruldum yada ters bir şey mi yaptım üşüttüm mü dedim bir sürü şey geçti aklımdan ama bebişin baskısı hiç aklıma gelmemişti doğru diyorsunuz büyüyor artık illa bir yere baskı yapar 🤦🏽♀️
Nskyhn _ozlmm bazen unutup acaba başımıza bir şey mi geldi diyoruz çok normal 🤣 bi de mideyi hiç hesaba katmiyoruz hemen usuduk mu falan diyoruz ama maalesef bulduğu her yere abaniyorlar 🤣🤰🏼
Havva34 _ozlmm bunu görünce yüzümdeki tebessümü gormeniz lazımdı şöyle ki ben ve eşim dahil çevremdeki herkes bir süreliğine hamile olduğumu unutup onu bunu yapalım diyor sonra bebek aklımıza geliyor oturup kalıyoruz sende anlık olarak bebeğin hiç aklına gelmemiş 😂😂 çok tatlı bı olay
_ozlmm Havva34 evet gerçekten gelmedi yorumları okuyunca bende kendi kendime gülmeye başladım 😂 genelde ağrım sızım olmadığı için unutuyorum hamile olduğumu böyle olunca da aklıma gelmiyor yok üşüttüm yok yediğim bir şeyden kaynaklıdır diyordum ama değilmiş 😂
Yagmurrr_ Bu gece çok fenayım ya uyuyamiyom ağrıdan yüksek yastik mi kullansam acaba bide onu deniycem
_ozlmm MinnieMouse o mideme vuran biri hala devam ediyor 😂 Aslında her an çok güzel bazen acıtsa da güzel ☺️ Hareket etmeyince panikliyorum bir şey mi oldu diye ama böyle hissedince diyorum çok şükür canımı acıtsa da vursun 😂
Yagmurrr_ _ozlmm mide ağrısı yanma olsa neyse asiri bi agri oluyor ne denediysem geçmedi sabaha kadar surekli uyandim durdum
_ozlmm Yagmurrr_ gerçekten kötü benimde şuan midem çok tuhaf bulanıyo gibi ama değil gibi de 🤦🏽♀️ Bi yandan malum sıcaklar ateş basıyo darlanıyorum hayırlısı ile bi kucağımıza alsak keşke ☺️