Mrsskaraca Merhaba arkadaslar 7 haftalik hamileyim gün boyu agzimda metalik bir tat hissediyrm, bu durumu yasayan var mi oneriniz neler
Anonymousmom Mrsskaraca 4 aya kadar yaşadım berbat birşey ve geçmesi için herhangi bir çare yok . Zencefilli şeker iyi geliyormuş bulabilirseniz
Nevaninannesi Mrsskaraca bnde de bu var bn de 7 haftalığım o metalik acımsı tada çare bulamadm dr soda içebilirsin dedi sadece
mrvcet Asitli şeyler iyi geliyor maydonoz sirke yapıp yiyin bende hala var erik vs yiyince düzeliyor naneli sakız bide
ikicocuklubiranne Mrsskaraca 4.5 aylık olana kadar geçmedi maalesef. Ne yersem yiyeyim çözüm değildi maalesef. Belki deneyerek bulabilirsiniz.
Tuba1818 Mrsskaraca ben hamleliğimi öğrenmeden birkaç gün öyle oldum yani ağzımda anlamsız bir tat vardı dişimi bile fırçalasam geçmedi .anca sakız ve naneli sakız kesiyor o tadı.27+5 haftalığım her sabah o tat var ağzımda
baby3_ Mrsskaraca 9 hafta bitti. Benim diğer gebelikte 16 haftaya kadar böyleydi. Hep meyve çerez tost bu tarz şeylerle devam ettim yine öyle
1erkekkannesiiii Mrsskaraca benim de öyleydi. Maalesef uzun sürdü meyve ya da içecek içince geçici olarak düzeliyordu. Su an yok galiba zamanla düzelen bisey 😔
gbdl2023 Mrsskaraca bende öyleyim ya su bile içemiyorum susuzluktan bayilcam bende bekliyim Burda ✋🏻🌸
miraylihayat Mrsskaraca 28 haftalığım hala ara ara oluyor ben sakız çiğniyorum ama başlarda mide bulantımdan hiçbir şey yapamıyordum öylece geçmesini bekliyordum:/ mideniz rahatsa eğer meyveli sakız veya meyve rahatlatır
Gebeyim35 Hamilelikte oluyor ,hatta birisi kesın bu erkek benım de olmustu demişti 2tane oglu var,ben konduramamıştım,sonradan ögrendim benim de bir oglum olacakmış,belkı herkes de oluyordur bılmıyorum ama benım boyle oldu
Duyguylmz Mrsskaraca 25 haftalıgım hala devam ediyor. İlk gebeligimde 4 aydan sonra geçmişti. 2 de hala devam ediyor. Yedigim hiç bişeyin tadı kalmıyor agzımda devamlı o berbat tat. Resmen enerjimi çekiyor.