2prensesannesiiii Adet bitti ilk gün ilişki oldu ve 3. Gün oldu sizce gebelik olur mu akıntımda vardı özellikle 3. Gün yoğun uzayan şeffaf akıntı oldu
Seherselim 2prensesannesiiii canım her kadının yumurtlama dönemi farklı oluyormuş hatta şöyle duymuştum. Bazı kadınlar adet olurken aynı zamanda yumurtlama döneminde olabiliyormuş. Çocuk için Tedavi görenlere doktor adet olduğunda ilişkiye girin diyormuş o yüzden yumurtlama günü eğer adet olduğu güne denk geliyorsa.
Fatma-onal 2prensesannesiiii ben adetimin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadım diğer günler hep korundum ve hamile kaldım 🤷♀️
zu98yb Bildiğim kadarıyla adet bittikten sonraki her gün hamile kalabilme şansın var. Sadece bu süreç yumurtlama döneminde daha yüksek kalan günlerde daha düşük oluyor. Ama yumurtlama dönemi olmamasi hamile kalmayacagin anlamina gelmez 😊
asetonluoje Adetin düzenliyse çok çok düşük ihtimal canım. Reglinin ilk gününden itibaren 14 gün sonra yumurtlama dönemi
2prensesannesiiii Cubukmakarna 5 6 gün gecikiyorum sadece adet uzunluğuda garip 7 gün normade 5 gün 6 gün 7 gün öyle sürüyor benim kimyasal olduğum ay 8 gün sürdü
FatmaErdur Canım belli olmaz ben adet bitiminden sonra korunmasız ilişki yaşadım sonraları korunduk ve o ilişki de hamile kalmıştım
2prensesannesiiii FatmaErdur of genetik test yaptık diye eşim sonuçların çıkmasını bekliyor😂 adet bitti sadece 2 kez ilişki oldu 28 i bittim 29 ilişki oldu ve 31 i 🤦🏻♀️ 1 Ağustos genetik testleri yaptık ve korunma kararı çıktı😂🤦🏻♀️
2prensesannesiiii Seherselim benim biter bitmez akıntım başladı yoğun yumurtlama mı dedim acaba şeffaf uzayan akıntı
Seherselim 2prensesannesiiii ben hamile kaldığım ay da öyle olmuştu. Çocuk düşünmeye başladığımız ilk ay hamile kaldım zaten . Geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk. Eşim korunmayı bırakır bırakmaz yoğun akıntı söylediğin gibi şeffaf uzun akıntı olmaya başladı. Hatta ben kesin enfeksiyon kaptım ben çocuk olmaz diye düşünüyordum. Allah nasip etti oldu canım sende hamile olabilirsin bence dikkat et.
Fatma-onal 2prensesannesiiii biz çocuk istemiyorduk daha o gün öyle tutmaz zaten diye çokta üstünde durmadım bir de bende polikistik var tedavi görürüm diye düşünüyordum aaa sonra bir baktım ki hamileyim hayatımın şokuydu 😂