Irmakdkm 8 haftalık olduk şükür iki hem mide bulantısı hemde böyle iki gündür yediğimin ardından hiç yememiş gibi mide acısı oluyo çok rahatsız ediyo beni olan var mı acaba
Nur_Husuf Irmakdkm merhaba canim bende 7 haftalik hamileyim bendede oyle oluyor iki gecedi yemeye kalkiyorum gunduzleri iki saatan bir acikiyorum
Melikeznar Irmakdkm 38 haftalığım o açlık hissi hiç geçmedi bende yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyorum hatta yemekten 5 dk sonra bile hiç bişi yememiş gibi midem sallanıyo sanki
Nnzhktt Irmakdkm ilk haftalarda bende öyleydim canım yaa sürekli ekmek beyaz peynir salatalık yiyodum ferahlatıyodu
Kubdenya Irmakdkm rennu dio diye şurup var kullan hemen geciyor senin haftalarinda bende de oluyordu kriz geciriyordum acikonca sanki midem eziliyordu
Irmakdkm Nur_Husuf merhaba canım çok sıkıntı bi durum ben yememin 10 dakikasına böyle olmaya başladım ama midemde çok bulanıyor açta değilim sanki hiç yememişim gibi midem büzüşüyor resmen acıkma acısı vardır ya 2 gündür bununla karşı karşıyayım
Esosss Merhaba ben de birşey sormak istiyorum 7 haftalık hamileyim bazı insanlar diyor ki kasığında pıt pıt eder seyirir anlarsın doğru mu? Bunu yaşayan hisseden var mı?
DeryaOguzhan Irmakdkm Ben de sekiz haftalık hamileyim sürekli aç hissediyorum 🤦♀️açlığım artınca da midem bulanır gibi oluyor