-MinikveAnnesi- Deletedmom_85 tam kesfettim 2 3 kez yaptım keyifle yerken hamilelik girdi araya sonra bir daha yapamadım malzemelerimde var dün aldım hatta ama düşüncesi midemi kötü ediyor 🤦♀️🤧
-MinikveAnnesi- Kremam var onunla birseyler yapmam lazım tarihi gecmeden fesleğensiz mantarsız var mı sos tarifiniz ya da kremalı neler yapıyorsunuz var mı öneriniz
Deletedmom_85 -MinikveAnnesi- makarna için mi soruyorsun canım? Kremalı un çorbası yapıyorum offff vahşet bir şey oluyor onu da yapabilirsin istersen
Kbraylmz1 -MinikveAnnesi- malzeme sıkıntısı olmadan kremalı salçalı yapabilirsin makarnayı. Normal haşla süz salçayı kavur güzelce üzerine kremayı dök salçayı aç yarım çay bardağı su ekle varsa kaşar peyniri veya chedar peyniri yoksa olmasa da olur makarnayla buluştur efsane oluyo 🤤
Armess_loya Aag06 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 MAŞALLAH SÜBANALLAH YAAA ❤️❤️❤️❤️
Deletedmom_35 Deletedmom_85 domatesli makarnaya ne olmuş 😅 yap şöyle domates biber maydanozlu ohhh miss😅😅
Kbraylmz1 -MinikveAnnesi- valla müthiş oluyo eşim makarnadan nefret eder bi kere tadına bak bari emek verdim dedim 2 büyük tabak yedi 😂
Gny18 Deletedmom_85 tabi canım. Bu sıcakta ocağın yanında durunca bütün iştahım kaçıyor mis gibi yemekler yaptıktan sonra kendimi karpuz peynir yerken buluyorum 🤓
Asilbeyveannesi Deletedmom_85 ay ben ne yedim anam böyle bak abartısız söylüyorum akşam tekrar yapılacak
cahillesohbetikestim Deletedmom_85 sabah spagetti yedim kanka domates soslu benim için yeterli akşama bir şey düşünmedim daha 😁