NaimeYilmaz elaweannesi Burada tecrube edelim, avcılar buluşması konusuyoruz bir annemizle mekan da belli. Burada tecrübe ettikten sonra orada da post açacağız☺️
Senakaran Herkese merhabalar ben uygulamaya yeni katıldım, katıldığım gibide size rastladım ve selam vermek istedim herkese merhabalaarrr ♥️
Aag06 Melike ayyy ayarlada gelelim ya ama lutfen sincan etimesgut tarafi kadar uzakta bir yer olmasin heryere orta olsun cogu kecioren oturuyor ankamall falan gibi merkez nokta olsun ya 😂
Aag06 UmutsuzPolyanna puh allah kahretmesin seni sen bizle buluatunmuda bide ankara yokmu diyorsun 😂 ulan eceyle biz 173682373638milyon kez bulustuk cagirdik gelen olmadi yok cok uzak cart curt dediniz size neresi yakin bizede ora uzak ula ortada bir yer ayarlansinda gelin bari bulusmaya uzak falan demeyin ankara toplanmasinda 😂
Aag06 Melike yuppi kadikoy gorussun hemen sonrasina ayarlayalim ay beklemeyi sevmem sabirsizim catlarim 😂😂😂
Elif0080 Haftalarca buluşmayı beklemem ama aynı gün kaynımın kınasının olmasına kaç puan? Bir sonraki sefere inşallah kızlar hepinize şimdiden iyi eğlenceler ☺️☺️
Ekinyesilyurt44 NaimeYilmaz Avrupa yakasında 4.Levent taraflarında da keşke olsa en azından buralara yakın yerlerde 🤗
Mamacita1 Semadml eğer bizim bu taraftan bir kaç kişi gidecekse toplaşıp gideriz eğer bir aksilik çıkmazsa bende yalnız gitmek istemiyorum açıkçası ondan sordum tekrar 😊