Melo21 Cansusu 33.haftadayım inanılmaz nefes darlığı çekiyorum… aşırı sıcak geliyor günde 2-3 kere suya girip çıkıyorum çözümünü bulamadım 🫠 az kaldı 🙏
Eda_nur_2733 _prenses_annesi Allah yardımcımız olsun gerçekten bazen nereden geldim ben buraya yaa olmuyor değilim 😂
qlshozlkr Deletedmom_10 Teşekkürler canım ,1 haftadır yemek yapamıyodum hastalıktan bugün ilk defa yaptım tarhana yaptım,doktorun izniyle de 3 gündür ıhlamur iiçiyorum🥰
eyuphaneylul1422 Cansusu aynı Anlattığın gıbıyım cnm hıc bır yere sıgamıyorum hep ter bunalım agrı duşa girmekten bıktım resmen
elisam2022 14 temmuzda doğum yaptım ona rağmen sıcaktan bayılıyordum ya mayıs ayında başlamıştı benim yanmalar
kizannesiyimm Aminenin_annesi Ay sonlara doğru zaman geçmiyor bir de insan iyice ağırlaşıyor ve bir an önce doğsun istiyor. İnşallah sağlıklı olursunuz ikiniz de 🥰
bdemircioglu 32+6 olduk. Klima altında bile ateş basıyor. Nefes darlığı ayrı bir olay. Hemen yoruluyorum. Yaz hamileliği çok zor.
Beyazanneweww Cansusu maalesef gece uyuyamıyorum klima açsam çarpıyor napıcagımızı şaşırdık saat bası duşa giriyorum
AslanBebeginAnnesi Ay benim 27. haftam ona rağmen çok sıkıntı yaşıyorum Allah son haftalarında olanlara yardım etsin🥴🥵
Sevda0234 Cansusu aynı canım benim durumumda 33+1 haftaligiz özellikle akşamları nefes alamayıp ölecek gibi hissediyorum gündüzün sıcağı zaten malum
Simgebato Cansusu benim son ay deği ama son 60 gün. Normal hayatımda sıcaklara bayılan ben bu ara zorlanıyorum özellikle ödemler…
Minnosbaby Cansusu olmaz mı canım kızımda 16 ağustosta doğmuştu oğlumda aynı zamana denk geldi aynen senin gibi çok zorlanıyorum
Gezgin4592 Cansusu benim öyle canım bı anda nefesim kesiliyor böyle derdinden almaya çalışıyorum nefesi zaten ateş basması cabası