minik_koala_ve_annesi Kendimi sismekten balon baligi 🐡 ilan ettim desem yeridir 60 ile hamile kaldim bir anda 66 gordum su bir haftada suan tarti 69.50 gosteriyor cok uzgun ve mutsuzum odemden ayaklarim vucudum zaten sis gozlerim resmen icine coktu kafam rahat 10 kg duruyor tuzluyu normalde de tuketen biri degilim zaten ama sicak ve regl olamayisim beni hemen sisiriyor kilo vermemin yolu var mi odemi atmanim ve ya fikir verin lutfen😬🙄
_ozlmm minik_koala_ve_annesi suyun içine limon ve nane yaprakları atıp içmek normal de ödem atıyor da hamilelikte kullanılır mı bir sakıncası var mıdır bilmiyorum 🤷♀️
Sehenz minik_koala_ve_annesi ben 5/7 aylar arası bir anda 6 kilo aldım sonrasında gebelik şekerim çıktı diyete başladım, 25 mayısta tahlil yapılmıştı o günden beri kilo almıyorum 35+2yim son aylar daha çok alırsın dediler ama alamıyorum bu arada bebeğim sağlıklı haftasıyla uyumlu, detoks suları hamilelikte önerilmiyor fakat bi diyetisyen yardımıyla sağlıklı dengeli beslenmeyle toparlayabilirsin ani kilo alımını hiç üzülme ödemlerin bile gidecek bu süreçte
Aminenin_annesi minik_koala_ve_annesi ne yazik ki ödeme bir çare yok hamur isleri , gece yemekleri ve fazla ayakta kalmak vücudu şişiriyor tecrübeyle sabit bunlara dikkat edip yine de ödem oluyosa bir çaresi yok dedi doktor. ödem gerçekten cok rahatsız edici benim de ellerim ayaklarım bacaklarim şişiyor hatta dün anmem yüzün sismis dedi 34+6 yım yapicak birsey yok napayım az kaldi 5 hafta daha idare ederim diye düşünüyorum 😁
minik_koala_ve_annesi _ozlmm limon kulaniyorum canim da sanirim reyhan,maydonoz,nane bunlar dogumu kolaylastiriyor diye duydum teekkur ederim illaki bir bilen cikar simdi😇🥰
minik_koala_ve_annesi Sehenz yani bende almasam cok iyi olur doktor en fazla doguma kadar 8 9 kg demisti nerdeee suan 26.haftada zaten aldi basini gitti inanin cok da yemiyorum sekerime baktirdim sonuclari guzeldi ama odem mahvedecek beni diyetisyen devlete mi gittiniz ozele mi acaba ornek listeniz var mi
Sehenz minik_koala_ve_annesi instagramda @diyetisyendilarakaraca var onunla bir ay takip ettik sonrasında kendim devam ettim, kendi diyet listemi atmam doğru olmaz çünkü allerjiden dolayı kısıtlanmış çok şey var bende patlıcan ıspanak mantar domates gibi ben de diyodum durmaz bu kilo daha kaç kilo alıcam kim bilir diye çok şükür durdu bi görüş istersen bende 4. Seansda düzene oturtunca bıraktık hiç canını sıkma gerçekten düzene girince herşey yolunda ilerliyo :)
Sehenz minik_koala_ve_annesi büyük ihtimalle vücudun ödem tutmasını tetikleyen başka bir şey vardır yanlış yönlendirmek doğru olmaz hamilelik çok hassas bi süreç doktoruna mutlaka danış yeterli gelmiyosa cevabı bi diyetisyen desteği çok iyi olacaktır
minik_koala_ve_annesi Sehenz tabii canim cok tesekkur ederim doktorumla konusayim sonra diyetisyene basvuruym belki tahlil vs bakar bir sey gorur ilac baslar vs
minik_koala_ve_annesi Aminenin_annesi yok canim tuzlu,hamur isi falan tuketmiyorum su havalar bir anda isininca davula dondum beni hamile olmasamda sicak hemen sisiriyor
minikdmrc Vallahi ben spor yapmama rağmen dikkat etmeme rağmen 39 haftalığım 20 kilo aldım. Şekerim de yok. Annem 35-40, ablamda 35 kilo almış. Bence bazı şeyler genetik🥲 sen vicdanın rahat olduğu kadar yap bunun için stres yapma o daha zararlı bebeğe
Glshozcn Bende çok ödemliyim ama benim son zamanlar artmaya başladı. Benim yaptığım hata ekmek unlu gıdalar ve şekerli şeyler yemek. Meyveyi abartmak. Hatamı biliyorum ama kendime engel olamıyorum. Son haftalarda daha sıkıntı oluyor canım eğer bunları yiyorsan dikkat et kendine. Seni korkutmak istemem ama protein kaçağı vs bişeler oldu. Bende bir süre abartılı yemedim bu saydıklarımı dikkat ettim düzeldi.
Knergiz minik_koala_ve_annesi 37. Haftama girdim ödemim yok elhamdulillah 😊 YouTube da Elçin Demirel videolarını bakın derim yormadan egzersizleri var onları yapmaya çalışıyorum. Orda diyor bu hareketler ödeme iyi gelir diye. Ben ayrıca tuzu severim yiyorum da. Ama gece yemem yoktur. Hamur işleri de arada olursa meyve sebze kuruyemiş tarzı besleniyorum.
minik_koala_ve_annesi Knergiz bende meyve kuruyemis sut falan besleniyorum canim tuzu oldum olasi sevmem hamur isi de tuketmem onada bakayim tesekkurler 😇