Benjaminannesi Kızlar doğum yapalı 1 ay 3 gün oldu doğum kanamam yaklaşık 20 günlükken bitmişti belki daha erken yalnız sorum şu şu an kanamam var adet mi oldum ne oldu 😰 bir kaç kez doktora göründüm her şey yolunda yumurtalıklarımda iyi demişti
ikimelekannesi___ Benjaminannesi ben iki ay sonra adet olmuştum sizde takip edin belki ilk adetiniz olabilir
[silindi] Benjaminannesi dogum sonrasi ilk yumurtlama en erken 6 hafta sonra gorulur. yumurtlama sonrasi regl olursunuz daha erken olmasi mumkun mu bilmiyorum
[silindi] Benjaminannesi rahim 6-8 haftada kendine gelir kasilmalari düzene girer yani (lohusa bitimi takribi en az 40 gun) bundan önce yumurtlamanin olasiligini hic bilmiyorum.. ve yumurtlamadan yaklasik 15 gun sonra da regl olunur. ben doktora gitmenizi öneririm🌸🙏🏼
Benjaminannesi [silindi] ya kanama şeklinde değildi akıntı hani lohusayken akıntı olur ya bitimind doğru mukusumsu yapı gelir ha öyle akıntı geldi
Tomvejerry Benjaminannesi reglidir cnm ben iki doğumda da kırkım çıktıktan 1 hafta veya 10 gün sınra tekrar regl oldum. Benim de kanamalarım 20-30 günlükken bitmişti. Bitikten 1 hafta sonra da oldum.
Tomvejerry Benjaminannesi ya işte tam bi adet olmuyor bende de bazen 2-3 gün bazen 4-5 gün oldu gitti. Bir süre sonra kesiliyor sonra düzene giriyor cnm
Benjaminannesi Tomvejerry size yazdıktan sonra lavaboya çıktım bir işaret parmağı kadar kanamam olmuş regl sanırım