Leylaaa38 Kızlar yaprak sarmam tuzsuz olmuş ve ekşisi hiç yok… tadını tuzunu hiç alamadım ya sanki haşlanmış pirinç yiyorum yardım edin ne yapmalıyım? Düzeltebilir miyim
Kaahvelii Leylaaa38 baktın öyle de olmuyor domates sosu yap üstüne birazda öyle kaynasin öyle de güzel olur
Sehrbnon122 Leylaaa38 nar ekşin varsa biraz dökebilirsin üstüne canım ben tuzlu sevmediğim için biraz ekşlilik tadı versin diye hep limon ve nar ekşisi biraz eklerim
Leylaaa38 Kaahvelii şimdi üstüne pişirmeden zeytinyağ, tuz ve limon mu dökeyim? 🥰 teşekkür ederim bu arada
freuze Leylaaa38 Limon tuzunu suda eritip üstüne dökün. Ayrıca limon dilimlerini kesip en üste yerleştirin. Zeytinyağını da dökün. Harika ekşilikte oluyor. Afiyet olsun 🌿
Leylaaa38 freuze maalesef evimde limon tuzu kalmamış :( limon ve zeytinyağ dökeceğim pişirmeden bakalım🫣
benimmdunyamm Leylaaa38 sarımsak rendele limon suyu ekle hafif salça biraz yağ nane tuz bunlari pişir biraz üstüne sos olarak dök çok güzel oluyor
Minikoanne Leylaaa38 bol bol seytinyag ve limon dök bide aklında bulunsun bu taktigimi kimseye söylemem normalde😂 üzüm yapragını sararken sapları varya atma altına ve üstüne ser aşırı güzel bi ekşilik katıyor her zaman öle yaparım harika oluyo bide içine zsytin yag bol koyarım
Leylaaa38 Minikoanne tencerenin en altına zaten yaprak koymuştum sapları ile birlikte. Dediğin gibi yapacağım teşekkür ederim 🥰