İkinci kez 9 ayın sonuna gelmiş bulunuyorum. Kızımda 41 ile yatış yaptım açılmam vardı suni sancıyla tamam bu iş demiştim ama malesef kızım istemedi ve mecburi sezeryan oldum. Aklımda sezeryan olmadığı için ani bir korkuyla girdim ve kızımı kucağıma alıp rahatladım , tüm korkularım geçti hatta sezeryan ağrısı acısına dair hiç hatırladığım birşey yok. Şimdi oğluma doğum yapacağım ve çok korkuyorum. Sezeryandan değil sonuçta acı hissetmiyorum ama doğum İÇİN gidip ameliyat masasından çıkamamaktan çok korkuyorum. Önceden olsa ölümden korkmazdım ama şimdi ardımda bırakacaklarım bana muhtaç olanlar var o yüzden çok korkuyorum. Kızım bir gün benden ayrı kalmadı bırak günü bir saat bile ayrı kalmadı , yeni doğacak olan oğlum desen oda emmeye anne kokusuna ihtiyaç duyacak. Hayatta her zaman ölüm var ne zaman gelecek kimse bilemez tabiki ama neden bilmiyorum çok korkuyorum. Lütfen herkez dua etsin benim ve çocuklarım için. Korkusuz rahat ve hızlı bir şekilde yarını atlatabilmem için lütfen çok dua edin . Ayetel kürsi felan bildiğiniz tüm duaları benim için ve çocuklarım için okuyun lütfen. 🙏