Elfszgn Berilzdemir evet ara ara sancılarn var sıklasrsa gel dedi ay bida asla catı muanesi olmam cok kötüydü
BayanBilge Elfszgn valla mecbur olacaz bor kac defa 🙁 dogana kadar sanci asamasinda sik sik bakiyorlar 😟
BayanBilge Berilzdemir canim durumu haberdar et. Benimde yarin ve cok gerginim. Sanirim korkudan cocuk gelmeyeck 😟 korlu etkiliyormus sanciyi kaciyormus sanci
Zeynebinannesi25 Berilzdemir arada ağrı oluyo adet agrisi bel ağrısı gibi ama geçiyo birde kiz erken gelir derler sizinkide kizmi
Elfszgn BayanBilge görstm doktrla canm yarn gel dedi epiduralde olablrsn dedi onada bn scak bakmyrm sanırm sezryan olcm
zeynoo Berilzdemir kızlar korkmayın fark eder tabi kişiden kişiye ama benim çok rahat geçmişti 10 saniyelik bsy kasmayincada çok rahat geciyo başta bende çok tedirgindim. Bilmiyorum belkide yapım müsait ti diye çok acı olmadi. Ben 38+2 de olmuştum 39+5 geldik ondan sonra ne kanamam nede lekem olmadı ama
BayanBilge zeynoo ay ne guzel. Benimde 38+6 yarin. Yarin olacak ve kanama olacak diye cok korkuyorum.
Berilzdemir BayanBilge yok olamadım🙂 doktorum sezaryan amelıyatlarından kafasını kaldıramadı bugün muayene bile olamadım😉 Yarın 13.30 da😉 nasıl gıdıyor🙂
YakupBraKl aaslii8 akıntınız çoğaldıysa oda başlangıçtır bende öyleydi akıntım çoğaldı hafif ağrılarım vardı hiç ağrım yokken doktora gittim bi baktım 4 cm açılma ile Doğuma aldılar beni 38+5 de doğum yaptım 😀😀
aaslii8 YakupBraKl Allah Allah süpermiş 🙂 kahverengi sıvımsı akıntım cok var benim 2 gündür başladı oda , ama yalancı sancım cok siddetli giriyo geldigi zaman mahfetti beni 😒
aaslii8 Elfszgn evet benimde aynen öyle , sancılarım cok fena ama malesef düzensiz oturtmuyo yatırmıyo anlamadım valla , bi avazda bi kurtulsak Allahın izniyle