BayanBilge Berilzdemir evet rahim agzini acip sancilari baslatiyormus. Valla yuruyecez bol bol. Hurma yiyecez. Artik dogsun istiyotum biran once 😞
Berilzdemir BayanBilge ay yemin ediyorum morali bozdum oyle gezıyorum evin içinde🙈 o pazartesiye kadar olan süre bin yılmış gibi gelio🙁 bi sürpriz yapsalar ne güzel olur🙏🏻hurma yıyorum yıyorumda cok yagmur yagıo yuruyemıyorum😆
BayanBilge BuketEsenolu valla bi yol bulan paylasdin hemen 😂 sicak banyoda iyi geliyormus. Siz kac haftaliksiniz
BuketEsenolu BayanBilge aynen paylaşsınlar ya😂 Ben 38+4teyim amacok sabırsızım artık aralık bitene kadar hiç yürümedim 2018 e denk gelsin diye simdi yürüyüşler temizlikler sıcak duşlar herşeyi yapıyorum ama tık yok😬 Siz kaç haftalıksınız
BuketEsenolu BayanBilge bende eşim salmıyordu dışarı herşeyi o yapıyordu evde 😂 Şimdide zıplayarak merdiven in diyor deli😂 Bence bebişlerimiz küstü bize onları istemedik şimdide onlar bizi istemiyor sanırım😊 Zamanlarını doldurucaklar herhalde.
Yasss Bende hala doğurmadim 39+0 ama artık gelsinnnnn nst de sancim çıkıyor arada hissediyorum ama gelmiyor hala 😥😄