Kevser4727 Hamişler 30+5 deyim ama neden ben geceleri uyuyamıyorum sizde de aynı sorun olan var mı psikolojik mi yoksa 🤔
Sleepless_Mother Kevser4727 ne kadar uykum gelirse gelsin aşka uyuyamiyirum bende ,😢 gündüz de o kadar yoruluyorum ki ama yinede uyuyamiyorum
oznuroznur07 32+5 bende aynı cok hareketlı maşallah bu zamanlarda hareket normal mi bılmıyorum amaa yatıyorum vuruyor dönuyorum o da ıcımde dönüyor 😂
Kevser4727 oznuroznur07 şuan iyi uyuyor o heralde ama bende tık yok 😂 acaba yarın sabah görmeye gidicem onun heyecanı mı var bilemedim gerçekten 🤭
fulyaablaoluyor haftadayim ayaklarimin ugusuklugundan uyuyamiyorum bebis zaten hareketli masallah sabah uyku yok gece uyku yok zombi olduk ciktik
fulyaablaoluyor Kevser4727 ayy hic sorma yaa saglikla gelseler di bi kollarimiza bitseydi bu sacma agrilar
Perikizi83 Mide-boğaz yanması,sıcaklar ve bebeğimin hareketliliği,hem uyku kalitemi azalttı ( saatte bir uyanıyorum ) hemde uyku sürem 5 saate düştü.31 haftalık gebeyim , nasıl olaxak bilmiyorum.formül bulan varsa Allah rızası İçin paylaşsın