Gulsumcavdar Basakkk8996 amin canım Allah razı olsun darısı sana inşallah 38+5 günlüktüm acil seseryana alındım ama gerçekten çatı muayenesinde abartılacak hiç bir şey yok 2 parmağıyla yapıyor zaten oda ne kadar acıyabilir düşünsene
Basakkk8996 Gulsumcavdar hadiii bakalımmm hayırlsıı olur inşallah🙈😍 37 haftalığım şuann 39 da çatı yapıcam demiştiii bekleyelim bakalımmm
haklisinesracim Demhat Açıklığınız var mı acaba benim de sancım çıktı 33. haftada baktılar 1 parmak var bir de yumuşama var dediler. 35 haftalık oldum ilaç vermişlerdi zaten açıklık ilerlememis ama her hafta gel dediler. Korkuyorum biraz erken doğumdan
Demhat haklisinesracim benim açıklığım yok çok şükür. Bu sefer de suyum fazla çıktı🥲. Her hafta kontrole çağırdı
haklisinesracim Demhat Bana açıklık muayenesi yaptıktan sonra baya bi kanama oldu sanırım zorladı çok fazla ben ses cikarmayinca ileri gitti baya bi. Beni de her hafta kontrole alacaklar artık 37den önce doğurmak istemiyorum bakalım artık
Demhat haklisinesracim benim de 1 kez kahverengimsi bi akıntı oldu muayeneden sonra ama kesildi hemen. Ben de 37 ye atabilirsem çok iyi olacak