Gamzess1 Bugün kontrolüm vardı ve çatı yapıldı 1-2 cm açıklığım varmış biraz önce lavoboda farkettim çok yoğum sarı sümüksü bi şey geldi ama kanlı değil bu nişan mıdır? Nişan illa kanlı mı olur
Melikeex Gamzess1 yogun sumuksu uzayan bıseyse nısan canım herkeste kanlı olucak diye bı kaile yok benimde acık pembe geldi mesela kanlı degıldı kimisinde sarı kimisinde beyaz kimisinde pembe veya kanlı gelebiliyor kısıden kısıye farklılık gosterıyo
Gizem260 Gamzess1 ben 37+0 da oldum çatı muayenesi benden gelmedi 37+6yım şuan 38 Li haftalarda tetikliyor sanırım çatı muayenesi doğumu
Zeynepyasa0 kahvesever__ benim 3 4 gün önce bir kere geldi yani nişan mı o 🥺 ee az bı sure mi kalıyor demek bazılarının önceden gelebiliyor Muş ya
Suleercan45 Gamzess1 yapışkan kıvamlı mi benimde olduda bilemedim Nisan mi değil mi aralıklarla devam ediyo gibi az az
yerlersenietipuff Gamzess1 bende de çatı muayenesinden sonra bı kaç defa geldi ben iltihap falan sanmıştım Nisan mi oluyomus o
533460 Gamzess1 rengi böyle akinti gibi krem ama ondan daha koyu fakat miktar olarakta oyle aman aman çok değil mi benden böyle bir sey geldi dün ama ben onu akıntı sandim. 38 +3 hafta olduk p.tesj 1 cm var Açıklık dendi ama su anda ne durumdayım hiç bilmiyorum😀
Gamzess1 533460 Benimde tekrar ptesi çatı muayenem olmuştu doktorum 1-2 cm açılma var demişti akşamına geldi bu nişansa eğer ama halenda sancım felan hiç bi şeyim yok yarın tekrar kontrolüm var işte
533460 Gamzess1 aynen benim de kontrolüm yarın bide şu alt sınırda demisti insallah sağlık ve sıhhatli artık bebeklerimizi aliriz kucagimiza
Gamzess1 533460 Benimde su sınırda yarın bi karar verilecek bakalım canım inşallah açılmalarımız ilerlemiştir ya
533460 Gamzess1 bebek son bi hafta da kilo almamis su yüksekliği alt sınırda dedi insallah yarına kadar kendi sancimiz açılmamız gelir aminnn. İstanbul da misiniz doktorunuz kim
mercimegin_annesiii 533460 dün bende çatı muayenesi oldum bende de nişan falan gelmedi bekliyorum ne gelen ne giden 38+4 üm napıcam bilmiyorum çok hafif karın ağrılarım var o kadar
Gamzess1 533460 keşke gelse yarın benim kontrolüm var açıklığa bakılacak belki suni isterim ben çok kararsızım ya ama suyu eksilmediyse bekleyebiliyosam da beklicem inşallah ben İstanbul’da değilim canım
533460 Gamzess1 insallah yatın hayirli haberleri aliriz ben de sen gibi kararsızım Allah büyük bakalim nolucak
533460 Gamzess1 benim hala 1 cm Açıklık cikti şu normallesmis 100 e vuran tek sancim cikti o kadar beklemeye devam😀😟😑
533460 mercimegin_annesiii benimde karnım az alttan agriyor belim ağrıyor midem bulanıyordu bugun o da yok karnım sertlesiyor bu kadar bende 38+3 um bekleyeceğiz sanirim bide doktor yani parmağıyla bencr bayagi uyardı ama yine de olmadı kan gelebilir dedi gelmedi var bisey :)))