acemimom1 Feka geniş bı leğene otu koydum sancım başlayınca. Annem Meryem suresi nas Felak Ayetel Kürsi okudu suya. Doğumdan çıkar çıkmaz sudan cikarilmasi gerek kendini toplaması icin
Melake acemimom1 yaaa magnezyum sancıyı mı önlüyormuş hiç haberim yoktu 🫠 38+3üm yatınca kalkarken belim bacağım kasılıyor diye magnezyum kullanıyorum ben 🥸
menuder acemimom1 benim hiç açılmam yok yarın suni verilecek faydası olmaz diye çok korkuyorum.. açılmayı beklerdken meryem ana otunu koyduğunuz sudan içtiniz mi ?
Zeynepppdyg acemimom1 hayırlı olsun bebek kanala girmişmiydi açıklığınız sancınız vs varmıydı 38+4 bebek kanalde değil su nişan gelmedi sancımda yok bnde 39 girdiğim gün doktora suni teklif edicem ama zormuydu acaba 🙃
acemimom1 Zeynepppdyg son dakika kanala girdi bebek benimde hep korkum o sancidan sonra sezeryana alinmakti
Gamzess1 acemimom1 Ay bende aldım Meryem ana otunu ama bizimkiler inanmıyo ya kime okutucam edicem bilmiyorum birini bulursam yaptırıcam bende canım
acemimom1 Gamzess1 illa hastanede olmaya gerek yok bence telefonla ulasabilecegin birine yaptırmaya calis kuzum
533460 acemimom1 benim bi haftadır 1 cm kadar Açıklık var persmbe suniyle deneyelim dedi doktor 39+4 olacak perşembe günü ne yol gosterirsiniz ne yapmalıyım 1 cm ilerler mi çok merak ediyorum çok can yakıyor mu suni😔