Piremsesannesi Tadına da şekline de bayıldık. Antalyadayız erir kesin diye çok korktuk ama taş gibi geldi maşallah. Çok uygun fiyata memnun kaldık herkese tavsiye edebilirimmmm 🥰🥰🥰
Parisbebek Piremsesannesi çok güzeller. Bende biraz önce sipariş verdim ve kredi kartı ile ödeme yapamadım. Havale ile yapabildim. Siz öyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
Piremsesannesi Bir_bebek_annesi09 üç beş feda olsun zaten kimimiz kimsemiz yok burda hastane hemşirelere felan dağıtmak için ve kızım için sipariş verdik 🥹
Piremsesannesi Emresra61 Adilkadin Kuzeyn_annesi Bizim yanımızda kimse olmadığı için metal kutuda en az 48 Li yapıyorlarmış 95 TL idi ama bugün zam olmuş 115 yapmışlar.
Piremsesannesi kahvesever__ buyurun gelin hemen ikram edeyim. Öyle canım çekti demeyin vicdan yapıyorum valla 🥲
kenbil2304 Kuzeyn_annesi instagram sayfasında yazıyor fiyatları adetlerine göre değişiyor metal kutu karton kutu şeklinde de var
Piremsesannesi kahvesever__ olsun , emziriyorsan belki sütün çeker emzirmesen bile gene de canın çektiyse üzülürüm 🥲
kahvesever__ Piremsesannesi emzirmiyorum canım canım da çekme di size afiyet olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 🙏🌸🌸