Esracim Kızlar son 49 günüm kaldı . Bebeğim ters duruyor. O kadar kafaya taktım ki ruyalarima giriyor artık. Normal doğum istiyorum ama dönmezse sezeryan olcam. Döner diyorlar ama bebeğim dönmedi hala. Sizlerin kaçıncı haftada kesin döndü acaba baş aşağı?
mucizemizibekliyoruzz Esracim daha vaktin var canım bekle bakalım 😊 sen dönsün diye bekliyorsun ben erken gelmesin diye. En başından beri baş aşağı duruyor bizim sıpa yani allahtan gelme girişiminde hiç bulunmadı ama tedirgin ediyor bizi o duruşu 😄
Zeynep24 Esracim benim 38 haftamda tersti bebeğim doktorum bol su iç ve yürüyüş yap dedi 1 hafta sonra 39 haftamda gittiğimde bebeğim dönmüştü senin zamanın var canım inşallah döner bebeğin 🙏🏻
Rumeysa030517 Canım benimde 26 haftalık Ken bebek doğum pozisyonunu almış dedi doktor şuan 28 haftalıgım
pnrgzms Benmde 32/33 de döndü ama stres yapma cnm son ana kdar bellı olmuuor asagı bıle donse ters donduklerı oluuor yıne bebıslerın☺️ Oyuzden stres yapma
Esracim Zeynep24 ya bende aynısını yapayım ya. Doktoruma sordum senin yapacağın birşey yok dedi bana 😐
Zeynep24 Esracim benim devamlı gittiğim doktoruma kalsaydı 38+3 de beni sezeryana alıcaktı dönmez bebeğim diye başka bi doktora gittim bana bol su ve yürüyüş yapmamı söyledi 1 hafta sürekli yaptım ve gittiğim zaman bebeğim dönmüştü
Alyabebekk Esracim seçeneklerden duru hoş, ilk kızımın adı Alya, doğacak kızımın adı da Aysima olcak inş
Elifff1601 31.haftamda döndü suan 33+3 teyiz. Merdiven çıkmak iyimis bebegi ters olanlar icin dene istersen
Esracim Zeynep24 ya var ya bana da öyle geldi pisliğine mi dedi anlamadım. Çok sağolasın tatlım 17 Ekim'de 36 olcam o zaman başka doktora goruneyim
Esracim Zeynep24 bu arada bebeğin erkek mi. Bana diyorlar erkek bebekler geç dönüyor felan alakası var mı bilmiyorum
Zeynep24 Esracim yok canım bebeğim kız bence de başka bi doktora daha gözük tek doktorla kalmamak gerekiyor bazen