Bilgeberf 6 haftalık gebeyim aşırı sıcak basıyor havalar zaten sıcak ben çok kötü etkileniyorum gebelikle ilgisi varmıdır ilk kez böylr oluyorum
Selamcanim Bilgeberf kız İzmir’de yaşıyorum. 30 haftalığım. Geçen kuzenime giderken araba bulamadım oturdum ağladım hüngür hüngür sıcaktan. 🥺🤣
HanifeAhmet Bilgeberf gebelikle %100 bağlantısı var beni bitirdi ateş basması ayaklarının altına buz uygula biraz iyi geliyor hamilelik süresince bu olacak maalesef 😒
Sevimgiller Bilgeberf ah ah aynı dertten muzdaripiz kılimanın altında su gibi oluyorum 11 haftalık hamileyim bende eşim her gece kalkıp terimi siliyor klimanın altında oturdugum yerden şapır şupur ter akıyor doktorum gayet normal dedi ve doğuma son 3 ay kala dahada çok oluyormuş Allah hepimize yardım etsin🙏🏻
Melismelo Evet hamilelikde sıcak basması oluyo ama o haftalarda da oluyomu bilmiyorum 🙈 ama ben şöyle düşünüyorum normalde adet gördüğümüz zamanda sıcak basıyor terliyoruz adet gecince bitiyor ama şuan hep aynıyız ondan bence bu sıcak basmalar 😅