Gamzee66 Merhaba kızlar. Hepsiburada’da ikinci ürün 1 TL kampanyasında 24′lü baby turco ıslak mendil 253 tl’ye geliyor. Sizce uygun mudur? Yoksa indirim adı altında fiyatı mı arttırmışlar?
Gamzee66 Gamzee66 sleppy sarı paketli olan trendyolda 230 TL ama onda yeni doğan yazmıyor. Sizce hangisini alayım? Baby turco 12li paket aldım daha önce hoşuma gitmişti.
Gamzee66 Feyza-nur kelebek03-6 Sleepless_Mother Burcubrc08 Mertannesi63 Nurcantas65 Hepinize teşekkür ediyorum ❤️
Burcubrc08 Diğer sitelerle karşılaştırınca indirim olmadığı anlaşılıyor. Doğumum ocakta olacak o zamana kadar çok daha artacağı için ben aldım bulunsun diye.
Sleepless_Mother Gamzee66 çok pahalı ya zaten ikisinin fiyatını çıkarıyorlar tamamıylle bunun nesi 1 TL Allah için
kelebek03-6 Gamzee66 trendyolda bu kampanyayı 190 a görmüştüm biraz pahalı geldi açıkçası bekleyin isterseniz
Sleepless_Mother Gamzee66 aynen canım valla ben 12 tanesini bizim burda bı yer var 100 liraya aldım ki bazen öyle de oluyir trendyolda takip et gorursun ❤️